torstai 15. tammikuuta 2009

Ramdomeita.

Sain tälläisen hauskan haasteen Miialta, jonka otin toki vastaan.

1 . Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

Tässä sitten kuusi paljastusta minusta:


1. Nään tosi kummallisia unia. Unistani voisi kirjoittaa vaikka kirjan. Muistan näkemäni unet myös lähes joka aamu.

2. Käyn aina aamuisin suihkussa. Parhaiten herää virkistävän suihkun alla, enkä saisi hiuksiakaan mitenkään ilman joka päiväistä rituaalia.

3. Kävelen pahassa krapulassa aivan kippurassa. Näytän miehen mielestä vähintäänkin huvittavalta, kun hiivin huonovointisena yhdessä kasassa ja pää painoksissa makuuhuoneesta olohuoneeseen. (Pitemmälle ensitten pääsekään.)

4. En juo maitoa, enkä syö erityisen paljon muitakaan maitotuotteita. Olen yrittänyt kompensoida kalsiumvajetta tabletein, mutta olen tosi huono syömään niitä. Syön tabletteja tosi harvoin, koska en saa enää nielaistua niitä. Tablettejen maku on alkanut etomaan niin paljon, että nieleskely tuntuu kamalalta, enkä pidä pureskeltavista tableteista.

5. Ehdoton lempikoruni on teräksinen Nomination. Rannekkeita minulla on kaksi, joissa toisessa on muutamia kultapaloja ja toisessa erilaisia paloja zirkoni sydämmestä emaliseen koirantassuun. Himoitsen koko ajan uusia paloja, mutta en osaa päättää mitä ostaisin. Kolmattakin rannekorua tekisi jo mieli.. :)

6. Mikko Leppilampi on vaan niin ihana.

Haasteen laitan eteenpäin Piparille, N.:lle, Tashalle, Vilmalle sekä Millalle.

7 kommenttia:

Pipari kirjoitti...

Kiitos!!:)

Anonyymi kirjoitti...

Tackar! Mutta kuinka 6 kohtaa riittää miun omituisuuksien kuvailuun?? :D

Anonyymi kirjoitti...

Eiku se oliki vaan random things :D ajattelin taas jotain ihan muuta...noloa :D

Marge kirjoitti...

N. Minullakin niitä omituisuuksia riittäisi. Olen itseasiassa jossain postauksessa kauan sitten niitä kertonutkin.. :D

Tasha kirjoitti...

Hmm kiitosta haasteesta, täytyypä alkaa huomenna miettimään postausta :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja hei, ala pitää unipäiväkirjaa! Muutenkin unien muistamista voi helpottaa päättämällä visusti nukkumaan käydessä, että muistaa näkemänsä unet ja kirjoittaa ne ylös(muista pitää kynä ja paperia lähettyvillä). Saatat aamulla yllättyä, aina kun ei edes muista heränneensä yöllä kirjoittamaan! Unista voi oppia paljon, kun tarkkailee esim. millaisia teemoja unissa esiintyy ja toistuvatko ne :)

Marge kirjoitti...

N. Tuo unipäiväkirjan pitäminen on käynyt mielessä usein, mutta ikinä en ole alkanut unia kuitenkaan kirjaamaan ylös. Äitini kanssa jaamme yhtä villin milikuvituksen. Viime viikkoisissa unissa olen mm. uinut jäämerellä, ollut murhaaja, leikkinyt silmälasipäisten koirien kanssa. Välillä olen ollut laatimassa EU-direktiiviä, jossa veden heitto kiukaalle kiellettiin ja tilalla heitettiin kiukaalle hiekkaa ym. :D Ennen näin usein unta lentämisestä, mutta nyt ne ovat jääneet vähemmälle.