torstai 15. tammikuuta 2009

Hiuskiukku.


Ärsyttää. Eilinen kampaajakäynti meni niin pieleen, että ovesta ulos lähtiessä teki mieli itkeä. Olen ihan hämilläni, kun olen samassa paikassa käynyt kampaajalla viimeiset kaksi vuotta ja aina ollut tulokseen tyytyväinen. Eilen kuitenkin kaikki meni pieleen niin värin kun leikkauksenkin kanssa. Piti tulla samalla värillä kuin ennenkin, tuli muutaman asteen tummemmalla - minulle aivan liian tummalla. Ei sovi yhtään. Hiusväri haalistuu hiuksissani tosin melko nopeaan, joten hirveän pitkään näin tummana se ei tule säilymään. Noh, sitten otsiksesta piti tulla suht. kevyt ja sellainen, että yhtyy kivasti pidempiin hiuksiin kerrostetusti. Tulos on tasapaksu ja tooosi tylsä otsis, joka loppujen lopuksi ekan pesukerran jälkeen paljastui niin epätasaisesti leikatuksi, ettei mitään tolkkua.

Kampaaja hehkutti itse eilen uutta väriä ja lookkia niin, että en kehdannut hänelle sanoa poikkipuolista sanaa. Kärsin hiljaa. Osansa kiukusta sai sitten mies kotona ja kaveritkin vielä tänään koulussa. Otsista en saanut edes pinneillä piiloon, kun otsassa on ihana väristä jäänyt rantu, joka en saanut pestyä vielä pois. Kiukkuärrinmurrin...

Kuva: www.hiusgalleria.net

9 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Voihan hitsiläinen, toi on tosi inhottavaa jos maksaa ensin ison rahan siitä että saa mitä haluaa (varsinkin tollasessa tutussa ja "turvallisessa" kampaamossa) ja sit kaikki meneekin pieleen :(

Anonyymi kirjoitti...

Tiiän tuon tunteen kyllä todellakin! Tosin miulla se menee yleensä toisinpäin -ärsyttää jos sitä radikaalia muutosta ei tapahdukaan :D Monta kertaa oon itkua vääntäny, ku kuontalossa ei oo tapahtunu mitää muutosta...
Mut kaikki on tottumiskysymys, parin päivän päästä oot ihan varmasti jo tottunu hiuksiisi :) Ja äkkiä se otsis sieltä kasvaa ja väri haalenee. Tsemiä :)

Marge kirjoitti...

Tasha: On kyllä inhottavaa. Hiukset on kuitenkin niin näkyvät ja iso osa ulkonäköä. Pitää käydä alkuviikosta jollain toisella kampaajalla kyselemässä, että saisko tälle leikkaukselle ees mitään tehtyä.

Marge kirjoitti...

N: Se on totta, että väri haalenee ja mulla haalistuminen tapahtuu aika äkkiä. Tässä tapauksessa onneks.

Näitä hiusongelmia tuntuu olevan jokaisella aina joskus. Tänään ollaankin kavereiden kanssa kilpaa puhuttu huonoista kampaamokokemuksista.

fudge kirjoitti...

Voi että, toi on niin kamalaa!! :( Harmi ja kun on kiltti niin ei viitsi sanoa että inhoaa toisen työn jälkeä. Tsemppiä nyt. Ehkä se viel alkaa näyttää hyvältä kunhan vähän kasvaa tai sitten uusi reissu..

Marge kirjoitti...

fudge: Käyn varmaan tuota otsista näyttää toiselle kampaajalle ens viikolla, jos se osaisi jotain tehdä :) Toivotaan. Nyt vana pinnit kehiin, kunhan saan tuon inhottavan värirannun otsastani hangattua pois.

I May Say kirjoitti...

sun kandee soittaa sille ekalle kampaajalle ja sanoa ettet ole tyytyväinen tulokseen. mun mielestäni sun ei tarvitse maksaa uudestaan leikkauksesta vaan pyydät että eka kampaaja hoitaa sen kuntoon "takuutyönä".

tanja kirjoitti...

mun viimekertainen kampaamokäynti oli melko samanlainen. :( ei tullu yhtään sellainen kun piti ja kampaaja vaan valitteli kamalaa krapulaa :D

Marge kirjoitti...

I May Say: Olet oikeassa, mutta liian kilttinä ihmisenä en kehtaa soittaa ja valittaa, vaikka siihen oikeus olisikin.

tanja: Voi ei, onpa kiva kuunnella toisen krapulaa ja samalla olla hänen "käsiteltävänään". Ei kerro ammattitaidosta.