sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Kevään kuvioita ja vähän muutakin



Eilisistä synttäritupareista ollaan selvitty hengissä. Kivaa oli taas. Aamulla kurvattiin miehen kanssa kuuden aikaan takaisin kotiin jatkoilta ja päivä onkin kulunut leffoja katsellen, sekä jäällä lenkkeillen.

Eiliset pippalot juhlittiin ystäväni pienessä reilun 20 neliön yksiössä, jossa meitä juhlioita oli kymmenisen henkeä. Asunnosta oli tullut ihan asujansa näköinen, simppeli mutta tyylikäs. Uuteen kotiin annettiin porukalla lahjaksi musta vedenkeitin sekä neljä kappaletta House Collectionin punaviinilaseja. Itse sain lahjaksi Iittalan Essencen kuoharilasit sekä jatkoa Nominationiin tähtipalasen verran. Baarin jälkeen Hesen kautta jatkoille ja siinä vaiheessa, kun uni meinasi väkisin tulla silmään, oli pakko raahautua kotia kohti.

Tänään on jalat olleet niin kipeinä toissapäiväisen salikäynnin jäljiltä, että käveleminenkin on yhtä tuskaa. Milon tulon jälkeen en ole käynyt aerobicissä, jumpissa tai salilla, mutta nyt on aika palata vanhojen hyvien urheiluharrastusten pariin. Vaikka lenkkeiltyä tuleekin joka päivä, on aika aloittaa suunnitelman "Kesäkuntoon 2009" toteuttaminen. Käyn ensi viikolla hankkimassa salikortin. Ohjatut jumpat ja aerobick olisivat niin ihania taas aloittaa, mutta kouluaikataulut ovat sen verran inhottavat, että hankin mieluummin salikortin, jolloin voin käydä treenaamassa silloin kun se omaan aikatauluun parhaiten sopii.

Koulun puolelta minulla on kevään mittaan hommaa tulossa ihan liiankin kanssa. Kaikki viimeiset, vaikeimmat kurssit sekä opinnäytetyö. Vaikka minulla onkin vuosi aikaa opparille, ensi viikolla pitää aloittaa jonkin asteinen suunnittelutyö ja mennä ensimmäiseen seminaariin kertomaan aikeistani opparin saralla. Puhti on vaan ihan pois, ei motivaatiota ja kyllästymisenkin oireita. Katsotaan josko se tästä taas lähtisi joulun jälkeen.

4 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Mä meinasin hankkia jumppakortin nyt kevääksi, mutta taidan jättää väliin. Hyvähän sitä kuntoa olisi nostaa, mutta armahdan itseni, yleensä ne jumpat on n. 19-21 ja sehän on nykyisin mun nukkumaan meno aika ;) Saa kyllä kova lenkkeily riittää.

Järjesteltiin eilen vähän tätä kämppää ja tultiin siihen tulokseen, että jos on pakko niin mahdutaan kyllä tähänkin, mutta kyllä se isompi olis parempi.. Täällä ei onneksi hinnat ole korkeat, MUTTA nuo katit. Niitä ei huolita mihinkään. T sanoi, että no joo, kissatko sitten jää xD Arvaa sainko lievän itkupotkuraivarihysteeriakohtauksen... ;)

Marge kirjoitti...

Vilma: Lemmikkien kanssa on tosiaan vaikeempi löytää asuntoa. Huomattiin jo nyt, kun etsittiin niitä kämppiä, vaikka muutamaan onneksi olisi saanut ottaa koiran mukaan. Kyllä te saatte kissatkin mukaan ja onneksi kämppä nyt on, et jos alatte etsimään, niin ei tarvii niin kiireellä etsiä.

Täälläkin ne jumpat on noihin samoihin aikoihin ja mulla on monena päivänä niin pitkät koulupäivät, että ei ehdi. Salikortti siis.

Miia kirjoitti...

hei myöhäiset synttärionnittelut! :) mun blogissa on sulle haaste ;)

Marge kirjoitti...

Miia: Kiitos paljon. Haasta otettu vastaan. Toteutan tässä läiaikoina.