torstai 8. tammikuuta 2009

Elämän suuret, pienet ilot.

Tänään on ollut hyvä päivä. Tosi hyvä. En malta olla hehkuttamatta, että hyvästä ystävästäni tulee äiti. <3 Jänniä aikoja on eletty, mutta nyt voin tuulettaa hänen (tai siis heidän, kolmen ihmisen) puolesta. Lähipiirissäni lapsia on tulossa enemmänkin, sillä kolme ystävääni odottaa vauvoja tällä hetkellä. Hurjaa. Itsellä lapsien hankkiminen ei tunnu ajankohtaiselta vielä hetkiin, mutta on se vaan ihanaa katsoa vierestä kauneimmillaan olevia nuoria naisia ja myötäelää heidän elämäntilanteitaan.

Toisekseen, kärsin migreenistä silloin tällöin, välillä tavallisesta päänsärystä. Migreenikohtakset ovat vähentyneet nuoruusvuosilta huikeasti, mutta todennäköisesti syy päänsärkyyni löytyi tänään. Vasemman silmän hajataitto. Erityisesti lukeminen ilman laseja (jota kotona harrastan) tai tihrustaminen ovat todennäköisesti syitä päänsärkyyn. Näkökin on huonontunut - tiedostettu jo jonkinaikaa, mutta enpä ole asialle tehnyt mitään - mutta nyt on kyllä aika hankkia uudet lasit.

Kolmanneksi olen tänään taas vuotta vanhempi. Eilen käytiin miehen kanssa jo juhlistamassa hyvän ruuan ja juoman äärellä ravintolassa ja lauantaina juhlitaan uudemman kerran kaveriporukalla. Pidetään ystäväpojan kanssa yhteispippalot hänen luonaan, sillä meillä on sama kaveripiiri ja hän pitää samalla tupareita. Yksi ystävä ollaan nakitettu leipomaan porkkanakakku sekä appelsiininen suklaakakku ja muutoin ostetaan sipsejä ja muuta pikkusuolaista syötäväksi. Ja booliakin täytyy olla!

9 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Onnea synttäritytölle! :)

Marge kirjoitti...

Tasha: Kiitos :)

Pisaroita kirjoitti...

Himpulan pimpula, tuleeko musta äiti? xD <3 Ihana tyttö <3

Anonyymi kirjoitti...

Onneaonneaonnea! :)

Marge kirjoitti...

Vilma: Niin huhut kertovat :)

Cocos: Kiitos kiitos :)

Tea kirjoitti...

Onneksi olkoon!!!

Vauvauutiset ovat aina ihania, kaikki tuntuu kirkastuvan hetkeksi :)

Marge kirjoitti...

Teea: Kiitos kiitos. :) Kyllä ne vauvauutiset tosiaan ovat ihania uutisia.

Anonyymi kirjoitti...

Synttärionnittelut! Onpa meillä lähekkäin synttärit, itse vanhenin eilen :)

Marge kirjoitti...

N. : Kiitos ja onnea sinullekin! :)