tiistai 30. joulukuuta 2008

Uuden vuoden ilta.

Odotan malttamattomana huomista. Uuden vuoden pippaloita lähdetään viettämään sekalaisessa sakissa Tahkolle, josta on vuokrattu mökki. Ollaan ihan innoissamme lähdössä, siläl aluksi näytti siltä, että mitään ei keksitä uudeksi vuodeksi ja jotain halusimme tänä vuonna tehdä. Onneksi kaverin kaveri sai viime hetkillä vuokrattua mökin ja mekin lähdetään mukaan. Porukka koostuu hyvistä ystävistäni, miehestä, yhdestä tutusta ja useasta tuntemattomasta. Kiva päästä tutustumaan uusiin ihmisiin. Ollaan kaverin kanssa kohta lähdössä ruoka, juoma ja raketti ostoksille ja pakataan auto jo mahdollisimman valmiiksi, jotta päästään lähtemään matkaan heti töiden jälkeen. Miehekkeeni käy päivällä viemässä Milon vanhemmilleen hoitoon sillä aikaa, kun odottaa minua ja kaveriamme pois töistä ja sitten lähdetään paahtamaan kovaa kyytiä kohti Tahko Spata.

Osa porukasta on jo mökillä ja äsken tulikin puhelu, että innostuttaisiinko vuokraamaan palju koko ensi yöksi, kun sellainen olisi saatavana. No tottakai! En ole ikinä päässyt paljuilemaan, joten ihanaa päästä kokeilemaan. Mikäs sen mukavampaa kuin lillua lämpimässä vedessä hyvässä seurassa, pikku pakkasella ja juomia nauttien. Tule jo huominen!

Rakettejakin aiotaan paukuttaa, ei tosin varmaan näin upeita. Roomalaiset ovat peruskauraa ja joitain isompiakin pommeja käydään kohta ostamassa. Tytöt katsoo vierestä ja miehet ampuu, niin se menee. Hyvää uuttavuotta kaikille!

3 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Oi teille on tulossa varmasti ihana vuoden vaihdos!
Hihih pääsette paljuun leikkimään BB:tä :D

Miia kirjoitti...

hei sulla kans kiva blogi! mäkin tuun tänne kyläilemään jatkossakin ;) ja sulla on ihana koirakin! mullakin kaksi kääpiövillistä. mahtavaa varmasti päästä viettämään uv:ta mökille! mä vietän ihan chillisti kaverin luona sitä ;) tai noh, chillisti ja chillisti... :p

Marge kirjoitti...

Tasha: Oli kyllä huipuin vuodenvaihde. Joo, oltiin vähän niinu BB:ssä :D

Miia: Kiva kuulla. :) Mökkibileet on kyllä yleensä huippuja, ja tällä kertaakin oli.