perjantai 2. tammikuuta 2009

Onnistunut vuodenvaihde.

Hyvää alkanutta vuotta 2009 kaikille!

Vuosi vaihtui hyvinkin kosteissa ja railakkaissa merkeissä mökkeillen. Ensi vuonna uudestaan, sitä jo eilen vannottiin. Ilta saunottiin, tanssittiin ja lilluttiin paljussa. Jossain vaiheessa pojat sai ihan kuningasidean: "Hei olisko hienoo saada tänne paljuun ämpärillinen kossubatterya ja sata pilliä?". Noh, pojat lampsivat alabaariin ja sieltähän saatiin ämpärillinen kossubatterya ja ainakin kymmenen pilliä :D

Raketit muistettiin ampua taivalle vasta yhden jälkeen ja tässä tulos parhaasta kuvasta ilotulituksista, joka kamerasta löytyi:

Toivottavasti kuvien laatuun on tulossa muutos, sillä huomenna käyn hakemassa Gigantista sinne varatun Canonin digikameran. Ei mikään huippu kamera, mutta ainakin entistä huimasti parempi, ainakin mitä olen veljen ja siskon Canoneita käyttänyt.

Uuden vuoden aamu käynnistyi kuitenkin ihmeen hyvin, sillä aamupäivällä oltiin jo jäällä kävelyllä ja haaveilemassa rinteissä lautailusta. Harmi, ettei ollut aikaa olla useampaa päivää mökillä. Huomenna juhlinta jatkuu, kun kaksi kaveriani pitävät yhteisiä läksiäisiä. Toinen on lähdössä Ranskan Lioniin puoleksi vuodeksi, toinen Irlantiin.

Ei kommentteja: