maanantai 6. lokakuuta 2008

Selostusten sekamelska.

Olemme jo kesästä saakka metsästäneet vitriinikaappia, mutta vieläkään sopivaa ei ole sattunut kohdalle. Emme ole valmiita hirveitä summia sijoittamaan, joten sopivaa huonekalua on ollut vaikeaa löytää. Ikean sivustoja selatessani tämä osui silmään ja voisi sopia tarpeisiimme oikein hyvin. Väri vastaa olohuoneen lipaston värimaailmaa, eikä hintakaan ole hullumpi. Ikea on vaan aivan liian kaukana ja postimyynnin kautta toimituskulut on niin kovat, että samalla hinnalla kävisi mennen tullen päivän reissulle Ikeassa. Samalla voisi löytyä jotain muutakin.. ;) Jos saisin miehen innostumaan, niin voisi lähteä yhden Ikeareissun heittämään. Ja sitten kaikki juut aiheet, josta haluan kirjoittaa...

Jes! Kaikki tämän jakson raportit ja esitelmät ovat valmiina. Kaksi kokonaista viikkoa aikaa ennen uuden jakson alkua, joten se tarkoittaa ainakin kahta kokonaista viikkoa ilman ainuttakaan raportin rustausta. Deadlineihin olisi ollut vielä aikaa, mutta eipähän tarvitse enää koneen äärellä naputtaa.

Huomenna lähdetään opiskelijaporukalla yöhön. Tänä vuonna aloittaneet opiskelijat viettävät haalarikastajaisia uutuuttaan kiiltelevissä pinkeissä haalareissa ja päätimmepä me "vanhatkin", että kokoonnutaan kaverille ensin iltaa istumaan ja siitä sitten edelleen yökerhojen vipinään nauttimaan edullisista opiskelijahinnoista. Aikaisempina vuosina opiskelijaelämä on ollut paljon aktiivisempaa, mutta enää tänä vuonna ei ole innostusta tai aikaan saamista ollut samalla mitalla kuin alkuaikoina. Lisäksi kaikki opiskelevat valitsemiaan suuntauksia omilla kurssivalinnoillaan, joten spontaaneja "Hei mun tekis kauheesti mieli lähtee ulos tänään, mitä sulla on illalla?"-extempore repäisyjä ei tule enää harrastettua samalla mitalla. Hollantilainen kaverini on myös Suomessa tällä hetkellä, joten hän pääsee kanssamme tutustumaan suomalaiseen yöelämään. Tutustuimme tämän tytön kanssa vaihtoni aikana opiskelukaupungissani ja näämme nyt ensimmäistä kertaa kesän jälkeen. Odotan kovasti.

Viikonlopun vietin rauhallisissa merkeissä maalla sukuloiden ja kummin syntymäpäiviä juhlien. Juhlat tosin olivat enemmän vanhemmalle väestölle suunnatut ja enemmänkin pakollinen velvollisuus kuin innolla odotettu tapahtuma, mutta silti oli kivaa nähdä kaikkia tuttuja pitkästä aikaa. Koirakin on niin väsynyt viikonlopun jäljiltä, että nukkuu koko ajan. Ei osaa reppana rauhoittua vieraassa paikassa ja uni tulee kunnolla vasta kotona. Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

4 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Toi vitriini on kyllä kivan näköinen ja väri on just mun mieleen :)

Marge kirjoitti...

tasha: Kivan näköisiä vitriinejä on löytynyt monia, mut hinta on ollut ihan liian kova. Tämä Ikean olis vielä edullinenkin.. Toki itse kasattava.

Mä pidän myös tummasta puusta huonekaluista.

Milla kirjoitti...

Voi teidän peeni Milo.. meilläkin tuo pienempi kissa oli viikonloppuvierailuista ihan poikki. Kotiin tullessa piti kyhnyttää äitin tai isin sylissä ja nauttia rauhasta. :) Niin liikkis.

Marge kirjoitti...

milla: Eläimet on kyllä ihania, kun hakee omistajista turvaa ja syliä. Milollakin joka aamuinen syli-ikävä ja silloin pitää helliä ja huomioida.