torstai 2. lokakuuta 2008

3+1

Sokoksen 3+1 päivät saavat ihmiset ihan hulluiksi. Kaikki ryntäävät alelaareja tonkimaan ja kansaa tungeksii ovista ja ikkunoista. Itsekin kävin tänään tungeksimassa Biothermin tuotteiden perässä. Ostin setin, jossa on päivävoide, kasvovesi sekä puhdistusgeeli.

En ole näitä biosourcen ja aquasourcen tuotteita ennen kokeillut, mutta olen kuullut niistä pelkkää hyvää, joten kokeillaan siis itsekin. Lisäksi ostin uuden meikkilaukun, vaalean Björn Borgin -50% alesta.

Ensi viikolla S-etukortilla on myös ravintoloissa hyviä tarjouksia. Mm. Memphis ja Amarillo mainostaa joka päivälle muuttuvia ruokaetuja, joita aiotaan joku päivä käyttää hyväksi. Olemme mainonnan ja edullisempien hintojen uhreja. Ulkona on välillä ihanaa käydä syömässä ja Amarillon onkin meidän kantapaikka. Memphis on melko uusi ravintola paikkakunnallamme ja siellä emme ole vielä käyneetkään, joten saa nähdä joko nyt olisi aika kokeilla sen paikan herkkuja.

Ps. Tämä maailma on ihan hullu. Tänään meidän koululla on ollut pommiuhka ja tiistaina samainen tilanne oli ollut hallinnon tiloissa naapurissa. Huh.

3 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Oiii, kokeilkaa ihmeessä Memphisiä! Se oli joskus vuosia sitten Hesassa lemppariravintolamme, sitten siellä muuttui menu ja ruoka ei ollut enää niin hyvää.. mutta pari kertaa kerkesimme siellä käydä herkuttelemassa ennen Ouluun muuttoa kun listoilla oli taas uudet pöperöt.

Tasha kirjoitti...

Amarillossa käytiin juuri eilen syömässä, ja oli nami nami ruokaa jälleen kerran :)

Marge kirjoitti...

milla: Pitää tosiaan kokeilla, kun ikinä ei olla käyty.

tasha: Nammm! Ne ruuat on vaan niin hyviä! :)