perjantai 10. lokakuuta 2008

Perjantai fiiliksissä.

Eilen minua odotti postissa mukava yllätys - pahvilaatikollinen Fantan uusia B'good limuja. Liityin MouMoun innostamana Buzzadoriksi ja tämä on ensimmäinen kampanja, jossa olen mukana. Pari kaveriani ovat kohta tulossa kyläilemään, joten pääsen maistattamaan juomia heille.

Kävin myös kirjastosta hakemassa vähän hömppää perjantain viihdykkeeksi, Lauren Weisbergerin Haluan Harry Winstonin. Aiemmat kirjat ovat olleet juuri sellaista "aivot narikkaan" luettavaa ja eikähän tämäkin kirja kuulu samaan kastiin. ;) Mies lähtee maalle huomenna neljäksi päiväksi, joten minä jään yksikseni Milon kanssa viikonlopun viettoon.

Lisäksi hankin viikolla uuden viherkasvin olkkariin ja tänään sain vaihdettua sen uuteen ruukkuunsa. Vähän uutta somistettakin oli taas saatava ja asettelinkin ennen mariskoolissa olleet simpukat kynttilän kaveriksi olohuoneen pöydälle.

Tänään käydään vielä illalla Memphisissä syömässä. Kuten aiemmin mainitsinkin, siellä on tällä viikolla joka päivä vaihtuvia S-etukorttitarjouksia ja tänään mennään kokeilemaan. Yritän tässä kasvattaa nälkää iltaa kohti syöden vain hedelmiä (ja ehkä pullaa, sillä ostin vieraita varten kerrankin jotain kahvileipää), jotta illalla jaksaisi paljon. :D

Hauskaa viikonloppua!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalta perjantailta! Hauskaa iltaa:)

Tasha kirjoitti...

Mullakin samanmoinen paketti odottelee postissa :)
Oi, viettäkääpä ihana ilta herkutellen!

Marge kirjoitti...

cocos: Hauskaa iltaa sinullekin!

tasha: Eikun vaan limpparia litkimään. Kyllä herkutellaan! :P

Milla kirjoitti...

Kauniin sävyinen tuo lipasto. Viime viikonloppuna pesin, hioin ja maalasin vanhat klaffituolit parvekekäyttöön vastaavalla ruskean sävyllä. Niin ja nuo kotilot on ihania!

Mukavaa viikonloppua!

Marge kirjoitti...

Milla: Otahan kuvia tuoleista ja laita näytille! :)

Pipari kirjoitti...

jouduitko maksamaan fantan postikuluista?

Marge kirjoitti...

pipari: En joutunut. Ainut velvoite on, että joudun raportoimaan mitä pidin/maistajat pitivät juomasta. Minulle kaikki siis on ilmaista.