maanantai 13. lokakuuta 2008

Päivän pelastajat.

Millan inspiroimana päätin minäkin listata käytetyimmät ja luotetuimmat kosmetiikkatuotteet. Tässäpä näitä:

- Paul Michelin hiuksiin jätettävä hoitoaine. Aivan lemppari tuote minulle, jolla on ohuet, kuivat ja helposti takkuuntuvat hiukset. Antaa hiuksille kiiltoa ja niiden tarvitsemaa kosteutta. Pelastaa pahimmiltakin takuilta ja 250ml pullo on todella riittoisa. En edes muista kuinka monta kuukautta me ollaan miehen kanssa yhtä pulloa kulutettu, kauan! Tuotetta menee niin pieni määrä kerralla. Tämä tuote toimii myös kosteusvoiteena, mutta siihen tarkoitukseen en ole itse tätä hoitoainetta käyttänyt.

- Osiksen hiustuotteet. Yksinkertaisesti suosikkejani, eikä ole ollut muutamaan vuoteen tarvetta vaihtaa toiseen merkkiin.

- Maybelinin Define-A-Lash ripsiväri. Tekee erotellut ja pidemmät ripset, eikä paakkuunnu. Käytän satunnaisesti eri ripsareita ja tälläkin hetkellä meikkipussista löytyy kolme erilaista, mutta tämä on osoittautunut hyväksi tuotteeksi. Kiireessäkin erityisen hyvä, parilla vedolla saa suht. hyvät ripset.

- Nanoelin tyrni silmänympärysbalsami. Ryppyjä ehkäisemään ja väsyneitä silmiä virkistämään. Yritän käyttää aamuin illoin, siinä aina tosin onnistumatta - laiskimus!

- MaxFactorin puuteri. Tällä hetkellä käytän sävyä 03 Natural syksyn haalistamalle iholle. Sopivasti peittävä puuteri, mutta ei liian. Käytän meikkivoiteen kaverina.

Muutoin kosmetiikkatuotteita valitessani olen aikalailla ystäviltä saatujen suositusten sekä mainonnan uhri. Kokeilen tuotteita myös hetken mielijohteesta. Tällä hetkellä hankinnan alla on Isadoran kimalteinen eyeliner, jota olen Sokokselta metsästänyt turhaan jo usean viikon ajan. Myyjän mukaan tuotetta tulee satunnaisin väliajoin ja se myydään aina hetkessä pois, joten ei auta kuin jatkaa kyttäämistä. Kyllä minä sen sieltä vielä joskus saan!

Ei kommentteja: