tiistai 21. lokakuuta 2008

Muuton rippeitä.

Mies toi vanhempiensa luota siellä viikonloppuna käydessään muuttokuormasta unohtuneet pullon. Muutostahan on kulunut aikaa jo useita kuukausia. Koko pullo oli unohtunut tyystin, mutta viime viikolla minulle tuli flashbackin omaisesti tunne, että jotain puuttuu vielä. Ja se oli tämä pullo!

Pullossa pidämme syksyisin ja talvi aikaan vaaleansinisiä valoja, joita on kiva pitää päällä hämärällä kynttilöiden kaverina. Lisäksi pullosta törröttää aina jos jonkinlaista varpua, tällä kertaa riikinkukon sulkia ja "marjaisia oksia".

Muutossa jäi toinenkin juttu tuomatta, seinälle laitettava vitriinikaappi. Kaappi on vaaleaa puuta, mutta olemme aikoneet petsata sen tummaksi, jotta sopii paremmin muihin huonekaluihin. Vaaleana emme edes viitsineet sitä meille asti kuljettaa. Pitäisi vaan saada aikaiseksi, mutta aina maalla käydessämme on niin monta asiaa mielessä, ettei vaan saan ryhdyttyä hommaan. Itse olen vielä niin huono missään entisöinnissä tai esineiden kunnostuksessa, että miehen harteillehan tuo homma taitaa jäädä.

Ps. Huomenna tapaan entisen luokkakaverini, jota en ole nähnyt 1,5 vuoteen. Odotan hirveästi, että nään hänet huomenna pitkästä aikaa. Ja mitä parasta, hän tuo pienen pienen tyttönsäkin mukaan.. :)

Ei kommentteja: