keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Lastenvaateparatiisi.


Harmaa tunika - H&M
Farkut - Only

Kello - Esprit

Kaulakoru - Kalevala Korun Onnen sydän
2 kpl Nomination rannekkeita


Olipas ihanaa nähdä vanhaa ystävää pitkästä aikaa. Kahvittelimme keskustassa muutaman muun ystäväni kanssa ja vaihdettiin kuulumisia pitkästä aikaa. Ystäväni 4kk ikäinen pieni tyttö oli mukana myös, aivan ihana nauravainen veitikka. Pienelle neidille käytiin ennen tapaamista H&M:ltä ostamassa lahjaksi Hello Kitty mekko ja samalla reissulla tarttui itsellenikin mukaan kuvan harmaa tunika sekä perus valkoinen toppi. Olen tänä syksynä ihan hullaantunut kaikenlaisiin tunikoihin, tykkään tykkään tykkään!

H&M:llä on niin paljon ihania lastenvaatteita. Jos joskus saan omia lapsia, niin ostan kaikki vaatteet heille sieltä. Ovat niin nättejä, halpoja ja eihän vauvoilla samat vaatteet kauaa mahdu edes päälle, kun taas joutuu hankkimaan uusia. Harmi, ettei enempää ole tutuilla pieniä lapsia. Olisi niin ihanaa ostella heille sieltä lahjoja. Vinkki vinkki vaan kaverit ;)!

8 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Just eilen olin itsekin henkkamaukan lastenvaateosastolla kiertelemässä ja ihastelemassa todellakin, ihan tajuttoman paljon iiiihania vaatteita! Tiedän mistä käyn pienemmille sisaruksille joululahjoja :)

Marge kirjoitti...

tasha: Niitä vaatteita on ihanaa vaan käydä ihastelemassa, vaikka ei ostakaan :)

Roosa kirjoitti...

Ei kantsii unohtaa kirppiksiä, ne on aina ihan täynnä superhalpoja lastenvaatteita :)

Marge kirjoitti...

roosa: Totta! Myös äitillä on edelleen jemmassa osa minun ja siskoni lastenvaatteista ja varsinkin leluja on tallessa suuret määrät. Nekin pitää tottakai sitten hyötykäyttää.

Pisaroita kirjoitti...

Vinkki vastaan otettu ;)

Marge kirjoitti...

vilma: Hienoa! :D

Stylespot kirjoitti...

Onneksi minun siskollani on pikkuisia, joille saan vaatteita ostella:) Ne on vaan niin supersöpöjä!!

Marge kirjoitti...

lovely: Olet onnekas :)