torstai 14. elokuuta 2008

Shoppailu himo.


En ole päässyt shoppailemaan aikoihin. Rodoksen laukkuostoksia ei nyt tietenkään lasketa, vaan ihan oikeata shoppailua: vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa.. Monta päivää olen himoinnut pääseväni liikkeisiin pyörimään ja uusia syysvaatteita hankkimaan, mutta aina on saattunut jotain, että en ole keskustaan asti selvinnyt. Lauantaille olin jo kaverin kanssa sopinut shoppaustreffit ja kahvittelut, mutta jouduin perumaan yllättävien töiden takia.

Ensi viikolle minulla on kuitenkin ohjelmassa ainakin seuraavaa:

- Koko päivä aikaa kierrellä kauppoja. Haluan etsiä uusia syysvaatteita sekä hankkia uutta päivittäiskosmetiikkaa yövoiteen sekä käsirasvan muodossa. Ehkä pyörähdys Pentikilläkin, joka usein osoittautuu petolliseksi paikaksi.
- Hiusten leikkaus ja värjäys. Käyn aina samassa kampaamossa tuttujen parturikampaajien käsiteltävänä. Leikkaus ja värit vielä hieman mietinnän alla.
- Kirpparikierros. Eipä ole tullut tehtyä pitkään aikaan.
- Ensimmäisen koulutyön teko ja palautus. Heti opiskelusta kirjoitettuani sain mailin tutkimusmenetelmien opettajalta, että minun tulisi kirjoittaa työ aineiston hankinnasta tutkimuksiin ensi viikon aikana. Jihuu.
- Viikonlopuksi virkistäytymään kylpylään. Työnantaja kustantaa viikonlopun työporukalle. Silloin nautitaan koko rahan edestä.

Kaikkea muuta odotan innolla, paitsi opiskelun aloittamista. Nyt kuitenkin valmistautumaan opinto-ohjaajan tapaamiseen ja sieltä suorinta tietä työpaikalle. Hauskaa viikonloppua!

3 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Hi hii, mulla on myös kirppiskierrokset mielessä ;) Kerro heti jos löydät jotain!

Tasha kirjoitti...

Oi sun tulevan viikon ohjelma kuulostaa upealle!
Ja muuten, Pentik on todellakin petollinen. Tänään ihan oikeasti vain piipahdin ja sen jälkeen löysin itseni kävelemässä kaupungilla Pentik-pussi kourassa, kaksi uutuus lyhtyä pussissa! Apua! :D

Marge kirjoitti...

vilma: Joo kerron sit mitä nappasin mukaan :)

tasha: Kieltämättä aika kiva viikko tulossa :) Kivaa hemmottelua ennen opiskelujen alkua. Kaveri kävi tänään moikkaa just Pentikistä tullessaan ja siellä oli ollu alennusmyynnit menossa. Olispa vielä ensi viikollakin!