maanantai 18. elokuuta 2008

"Pikku ostoksia"


Tänään pääsin kauan odotetulle shoppailukierrokselle syysvaatteita hamstraamaan. Kaupat olivat pullollaan syksyn uutuuksia ja kotiin päästyäni en voinut muuta kuin ihmetellä kassien määrää. Miehellekin piti laittaa viesti, että älä säikähdä töistä tullessasi sängyn päällä lojuvia ostoskasseja, kävin vain "vähän" ostoksilla.

Kolmen tunnin aikana sain hankittua viisi paitaa, farkut, kengät, huivin, kaksi paria sormikkaita, Tigin 750ml hoitoaineen ja shampoon, vartalovoiteen, yövoiteen sekä koirien korvanpuhdistusainetta. Vielä jäin miettimään Vilan vaaleaa neuletta sekä Biancon mustia saappaita, mutta johan tuossa ostoksia tuli tehtyä muutaman kuukauden edestä. Yllä olevissa kuvissa uutukaiset Onlyn vaaleat farkut sekä H&M:ltä hankittu harmaa paita. Joustovyön kaivoin laatikon kätköistä ja se korostaa kivasti vyötäröä. Ja pitihän sen koirankin päästä vähän kuvia sotkemaan. ;)

Olen kaikkiin ostoksiini todella tyytyväinen ja sainkin shoppailla ihan urakalla, kun viime kerrasta on jo aikaa. Kirpparille en samalla reissulla lähtenyt, sillä haluan tehdä toisen reissun ihan vain niitä kierrellen ilman käsivarrella roikkuvia kasseja.

Loput ostokseni tulen esittelemään myöhemmissä postauksissa, sillä nyt on kiire valmistautumaan töihin.

6 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Niin tuttua tuo "meen vähän ostoksille". sitten jun tulee kotiin niin käsissä keikkuu sata pussia ja kassia :D

Pisaroita kirjoitti...

Hi, hii Marge is back ;) Mäkin kävin tänään ostoksilla jä syömässä kaupungilla :)

Marge kirjoitti...

sofia: En ole onneksi ainoa :D

vilma: Tuttu minä ostoskassien kanssa :D

Tasha kirjoitti...

Ooiii ihanuuksia olet löytänyt <3

Pipari kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä toi combo!

Marge kirjoitti...

pipari: Kiitos :) tykkään siitä itsekin.