tiistai 19. elokuuta 2008

"Pikku ostoksia" vol. 2


Ostoksien esittely saa nyt jatkoa. Ylimmän kuvan sininen VeroModan paita on aivan ihanan tuntuinen päällä. Paita myötäilee kivasti vartaloa ja mukavuutensa takia voisin pitää paitaa päällä vaikka koko ajan. :) Toisen kuvan sailor henkinen paita löytyi myös Vero Modasta ja on vielä jäänteitä kesän mallistosta. Tuntivien alennusten jälkeen en harkinnut kahta kertaa ostaako vai eikö. Kaulaaukon rusetti on kiva piriste. Alimmaisena Stockerin bailabailapaituli lepakkohihoin.
Tigin tuotteet ovat minulle hiustenhoidossa uusi tuttavuus, mutta eilen kävin kampaamolla kyselemässä hiuksiini sopivia hiustenhoitotuotteita ja kassistani löytyikin ovesta poistuttuani mega nutrient daily duo shampoota ja hoitoainetta. Tuoksu on kuitenkin aivan ihana ja tiedän Tigin olevan monen luottomerkki, joten eiköhän minun ohuet hiukseni saada näillä ojennukseen.


Ja sitten ne kengät. Kyseiset kengät moni onkin varmasti jo bongaillut Beoynd contemporaryn kirjoittajan Bean blogista. Ihastuin kenkiin heti hänen blogiaan lukiessani ja kävin DinSkossa ko. kenkiä kokeilemassa. Miten olikaan, että juuri yksi pari oli jäljellä kokoani ja harjoituskävelyn jälkeen en voinut muuta kuin ojentaa myyjälle pankkikortin. :)

Laitetaan vielä kuva kynttiläkokoelmasta rottinkisen arkun päällä, jonka sijoitin siihen tänään. Kynttilöitä minulla ei ole aikomus polttaa tuolla alustalla, vaan ne ovat siinä pelkästään sisustuksellisista syistä.


Muuten tämän päiväinen vapaani onkin kulunut kurssivalintoja pähköillessä sekä koiruuden kanssa touhutessa. Pieni mies kasvaa kovaa kyytiä ja sitä nauttii jokaisesta pentuhetkestä pienen kanssa. Äkkiä se aika vaan hujahtaa ja kohta "lapsukainen" onkin jo iso poika.

Hypitään nyt sitten asiasta toiseen oikein olan takaa: Se on uskomatonta, miten koira sosiaalistaa! Kerrostalossa kun asun, sitä huomaa kuinka ihmiset suhtautuvat sinuun aivan eritavalla, kun sinulla on mukanasi pieni ja pehmoinen koiruus. Ulkona aina tullaan juttelemaan ja ihmiset ovat hirveän kiinnostuneita sinusta ja koirastasi, vaikka ennen ei olisi puhuttu mitään. Halutaan tulla pientä rapsuttamaan, leikittämään, paijaamaan. Tästä ystäväporukalla olikin vähän aikaa sitten puhetta, että jos haluat uusia kontakteja ihmisiin, hanki koira!

7 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

ää mitä mitä, mulla on noi samat ihanuus-kengät mutta olen ostanut ne jo maaliskuussa! :D Vieläkinkö niitä oli.... :)

Marge kirjoitti...

sofia: Juu huomasinkin tänään sun blogia lukiessani, että sinultakin löytyy samaiset kengät. ;) Edelleen näytti ölytyvän, mutta viimeisiä kai viedään, sillä mun kokoa oli viimeinen pari enää jäljellä.

Tasha kirjoitti...

Voisin kommentoida tähän ihan samaa kuin äskeiseen; ihanuuksia löytöjä! Kengät super söpöt, tumman sininen pusero todella näyttääkin sellaiselta joka on mukava päällä. Ihanat napitkin siinä :)
Bilepaidan hiat ihanat, koko paita muutenkin kaunis.
Oijoi, kyllä shoppaaminen vaan on niiiin ihanaa :)
Ai niin ja tigi on minullakin hankintalistalla, kunhan edelliset aineet loppuu :)

MouMou kirjoitti...

Ihana tummansininen paita!<3 Täälläkin taistellaan kurssivalintojen kanssa.:)

Marge kirjoitti...

tasha: Kiitos paljon. Oon just lähdössä kampaajalle ja pakko on laittaa tuo sininen paita päälle :) Tigiä en ole vielä koetestannut, kaytän ensin vanhat loppuun.

moumou: Se on tosi ihana. Ja lämminkin syksyn tuuliin ja sateisiin.

Poff kirjoitti...

Kivoja ostoksia! :)

En ole koskaan aiemmin edes sovittanut Vilan takkeja, mutta tästä eteenpäin täytyy hieman muuttaa tapoja ton asian suhteen. :D

Marge kirjoitti...

poff: Kiitos. :)