maanantai 14. maaliskuuta 2011

Tauon paikka

Nyt tuntuu sille, että on hyvä jättää blogi pikkuiselle lomalle. Aika ja innostus ei riitä tänne saakka. Toisten blogeja yritän edelleen ehtiä seurailemaan, mutta oman ylläpitäminen ei tunnu nyt prioriteetiltä numero yksi. Katsotaan mitä tuleva tuo tullessaan, mutta nyt keskityn hetkeksi muihin asioihin ja jätän tietokoneen vähemmälle.

IHANAA, PARASTA KEVÄTTÄ KAIKILLE ja kyllä täällä vielä nähdään! :)

10 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Ihanaa kevättä sinullekin :)

Pipari kirjoitti...

Hyvää kevättä!:)

Minka kirjoitti...

Tauot on hyvä juttu! Kummasti saa uutta intoa ja jaksamista asiaan kuin asiaan. Mukavaa kevättä! :)

Saara kirjoitti...

Ihanaa kevättä ja tervetuloa takaisin, jos joskus sille vielä tuntuu :)

Unknown kirjoitti...

Ihanaa kevättä ! :)

Satu kirjoitti...

aurinkoista kevättä!! :))

Elbu kirjoitti...

Ihanaa ja aurinkoista kevättä myös sullekin! Täällä odotellaan kun palaat hih :))

Chatrin kirjoitti...

mitä sulle kuuluu? :)

Marge kirjoitti...

Hei kaikki, taukoni on näköjään pidentynyt ja pidentynyt. Tällä hetkellä näyttää siltä, että en edes välttämättä palaa blogin puolelle. Tämä kun vie aikaa ja ainakin nyt tuntuu sille, että aika kuluu muutenkin. Kiitos teille, jotka olette seuranneet blogiani! En sulje tätä, sillä koskaan ei tiedä tuleeko jossain välissä ikävä takaisin. Ihanaa kesää kaikille! <3

Milla kirjoitti...

Oikein sydän pampahti kun blogilistassa näkyi että tätä olisi päivitetty! :D En poista blogiasi listalta varmaan koskaan, heh! :) Ymmärrän että aina ei blogille innostusta ja aikaa riitä. Mä aherran nykyään ruokablogin parissa. En ehkä osannut aikoinaan omaan blogiini elämästäni riittävästi ammentaa niin se tuntui jotenkin.. tyhjälle? :) Käy kurkkaamassa ainanalka.blogspot.fi Ihanaa kesää sulle Marge! Terkuin, Milla (Minun maailmastani) :)