tiistai 22. helmikuuta 2011

Shoppailuterapiaa


Kävin shoppailemassa. Ostin uuden satiinipaidan, jonka laitan aika isolla todennäköisyydellä viikonloppuna päälle, kun lähdetään kavereiden kanssa ulos. Sitten ostin mustan boleron, joka on jotenki superkiva, vaikka ei mitenkään erikoinen.


Mukaan lähti myös uusi harmaa neuletakki, perus sininen teeppari ja AndiAmosta ostin kesäksi jo uudet ballerinat. Voi kun pääsis näitä käyttämään pian! Lisäksi täydensin vähän meikkivarastoja, mutta niistä en saa millään tänne kuvaa, kun bloggerin kuvanlatausohjelma heittää kuvan väkisin tänne väärinpäin, vaikka tekisin sille mitä. Pewrusjuttuja kuitenkin tuli osteltua. Puuteria ja uusia luomivärejä.

Nyt saunaan. Sitten sytytän kynttilät ja uppudun hetkeksi Kanteiden kuninkaan maailmaan. Minulla on kirjastoon varaus Lauren Conradin kirjoista, mutta jonot tuntuu olevan pitkät. Haluaisin päästä lukemaan seuraavaksi niitä! :)

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tosi kivoja ostoksia! :) Tuo satiinipaita varsinkin näyttää tosi sievälle. Napsihan asukuvia, jos viikonloppuna laitat tuon päälle :)

Cera Alba kirjoitti...

Heippa!
Tilasin itse juuri bookplus.fi-nettisivuilta lauren conradin kirjoja ja maksoivat n.7e/kpl. Postimaksujakaan ei tullut! Kannattaa siis sieltä klikkailla itselle jos kirjaston jonot venyvät :).

Nanna kirjoitti...

Tosi kivoja ostoksia! :) Saiskin joo jo käyttää balleriinoja! :)

dolce kirjoitti...

Minulla on sinulle jotain blogissani :)

Keke kirjoitti...

Ihkuja ostoksia!! Minkäin haluan shoppailemaan=) Kevät tekee ihmeitä kyllä...tekis mieli laittaa jo nyt ballerinat jalkaan ja sipsutella kaduilla...No ehkä odotellaan et lumet sulaa..=)

Marge kirjoitti...

Suvi: Paita on ollut jo kaksi kertaa käytössä, mutta en ole ehtinyt blogin pariin mm. tuosta asusta postausta päivittämään. :/ Tullaan vielä näkemään, kunhan saan kiireet vähän hellittämään.

Cera Alba: Olipa edullisia! Kiitos vinkistä! Taidan käydä jo kohta visiitillä. :)

Nanna: Joo balleriinakautta odotellessa. Nyt on ainakin yhdet kengät valmiina kesään. :)

dolce: Kiitos kaunis! :)

Keke: Sait ison hymyn huulille, kun huomasin, että olet taas täällä! Kivaa! :)