torstai 17. helmikuuta 2011

Lainakengissä vs. Lainakengissä

Yleensä kirjat ovat aina parempia kuin kirjat. No, poikkeus vahvistaa säännön. Minusta Lainakengissä on elokuvana paljon viihdyttävämpi kuin kirjana. Viimeisiä sivuja viedään. Vihdoin.

Ps. Kurkku on kuin kaktus ja olo on kummallinen. En tahdo sairastua!

4 kommenttia:

Amma kirjoitti...

Joskus on joo tosiaan että onkin toisinpäin tuo homma :)

Mie aikanaan luin tuon kirjan ekana, ja mietin että voikun tästä tehtäisiin elokuva, on niin hyvä :D Ja voi kun ilostuin kun siitä elokuva tulikin :D Muistaakseni tuntui se leffa sen jälkeen ihan ok:lta. Kirjaa en ookkaan pitkään aikaan lukenut, ehkä pitää kaivaa se jononjatkoksi tuolta :)

Pisaroita kirjoitti...

Teretulemast kipeiden kerhoon, eilen oli eka päivä kun en tehnyt kuolemaa tällä viikolla :D

Mä tykkäsin tuosta kirjasta :)Elokuvankin näin kerran, mutta en tykännyt mitenkään hirveästi. Ei hyvä, mutta ei huonokaan.

Miia kirjoitti...

Mun mielestä ps. i love you oli parempi elokuvana kuin kirjana.. Tai ehkä se johtuu Gerard Butlerista ;) Toivottavasti et tuu kipeeksi!

Marge kirjoitti...

Amma: Musta tuntuu, että jos olisi lukenut kirjan ensin, niin olisin voinut tykätäkin kirjasta enemmän. Usein kirja kanttaa lukeakin ennen elokuvaa. Saa itse kuvitella hahmot, ympäristön jne omanlaisekseen. :)

Katja: Paranemisia Katja! Kipeenä olo vie heti voimat ihan pois. Ei hauskaa.

Miia: Tänään pientä lämpöä ja edelleen kurkku kipeänä, mutta ei onneks pahempaa tautia. Toivottavasti ei tulekaan. Minä taas pidin P.S I Love you -kirjasta enemmän kuin elokuvasta. :)