perjantai 18. helmikuuta 2011

Diamonds are the girl's best friend

Korut on ihania. Ne piristää asua ja kuuluvat osana jokapäiväistä pukeutumista. Minulla on paljon koruja, mutta vain murto-osaa tulee käytettyä jatkuvasti. Tänään kävin hieman korujani läpi ja huomasin kuinka pientä osaa todellisuudessa käytänkään. Nyt koruvarastot käyttöön!
 

Ajattelin esitellä teille omat lempparikoruni.Olen ehdottomasti enemmän hopean kuin kullan ystävä. Hopean ja mustan värinen kaulakoru on entisen työkaverini tekemä ja ollut todella kovassa käytössä. Toinen työkaverinikin harrastaa korujen väkerrystä ja hänelle on nyt tilauksessa toinen pitkä ja moneen sopiva koru. Tällä kertaa värimaailma tulee olemaan vaalea, mutta jokin oikein kirkkaan värinenkin houkuttelisi. H&M:n käsirenkaat on käytössä lähinnä baari-iltoina. Espritin hopeinen koru on myös yksi lemppareistani. 


Nomination oli suosituimmillaan muutama vuosi sitten, mutta edelleen siitä tykkään. Enää tosin ei tule hankittua koruun lisää paloja. Uskomatonta, millaisen suosion teräksinen koru sai aikaan! Kalevala Korulta minulla löytyy suurimmassa käytössä Vanamon kääty, kolminkertainen käsikoru sekä sarjaan sopivat korvakorut. Niitä en tähän kuvaustilanteeseen tosin löytänyt. Simppelin zirkonikorvikset taas sopii hyvin arkikäyttöön. Näitä löytyy erikokoisilla kivillä niin pyöreinä kuin neliöinäkin. 

Hopeiset papuketjut sekä ranteeseen että kaulaan hankin viime talvena pidettyyn koulumme Gaalaan. Tykkään. Kuvan napakoru on uusin koruni. Sen sain M:ltä synttärilahjaksi.

Kihlasormus sekä valkokultainen timanttisormukseni ovat aina käytössä. Kotona minulla on koruja vaikka kuinka monessa pienessä rasiassa, kupissa, roikkumassa kynttilänjalasta ja koukuista jne. Sen taas huomasin tänään, kun en niitä Kalevala Korun korvakoruja löytänyt ensi etsinnällä. Nyt haluan todella saada korut jonnekin yhteen ja samaan paikkaan, jossa ne olisivat siististi tallessa. Suutarin lapsillakaan ei ole kenkiä, joten ei siis aikaisemmin neljä vuotta koruliikkeessä työskennelleelläkään ole kunnon korulipasta tai muuta säilytysjärjestelmää. Sellainen to buy -listalle! Hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

~M~ kirjoitti...

Oi,onpa kauniita:)

Marge kirjoitti...

~M~: Kiitos :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Mulla on kans Vanamon samat korut mitä siulla, mutta varastosta löytyy myös se "yksinkertainen" käsikoru. :) Vanamo on mielestäni ehdottomasti kaunein Kalevala-sarjan koru! <3