maanantai 14. helmikuuta 2011

Kiirettä pitää

Kaikenlaista tässä meneillään ja kaikki ei ole edes kivaa. Kerrataan mitä sitä on tapahtunutkaan sitten viime postauksen:

* Eräs lähiomainen on sairastunut. Onneksi tämän päiväisen sairaalavierailun jälkeen voi sanoa, että parempaan päin ollaan onneksi menty. Toivotaan vain parasta.

* Viikonloppuna olin vierailemassa kotipaikkakunnalla. Vanhemmilla yksi yö, kaverilla toinen. Näin paljon kavereita ja vanhoja tuttuja. Kummityttö vierasti tätä kummitätiä. Juhlittiin paikallisessa.

* Perjantaina vahvistui, että uusi toimipiste kutsuu huhtikuussa saman työnantajan palveluksessa. Olen odottanut vahvistusta jo jonkin aikaa. Parasta on, että en vaihda uuteen paikkaan yksin, vaan meitä aloittaa siellä ihan huipputiimi! I'm so exited! :)

* Pakkasta on ihan liian paljon! Ei tee todellakaan mieli lähteä lenkille. Pitää pukeutua eskimoksi, ennen kuin voi astua jalallaan ulos.

Nyt siirryn Täydellisten naisten pariin. Palaan taas paremmalla aikaa! :)

2 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Kiva kuulla, että siellä on menty jo parempaan päin <3 Kuulosti kyllä tosi hurjalle :((

Oli ihana nähdä, mukavaa viikkoa <3

Marge kirjoitti...

Katja: Onneksi parempaan suuntaan on kovasti menty. Lääkärit olivat olleet luottavaisia, että kyllä tästä vielä Hän toipuu. Toivotaan vaan kovasti parasta! :) Ja oli ihanaa nähdä! Hyvää, parasta viikkoa sinnekin! <3