keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kauneuskysely - challenged by Pipari

*Mikä on lempi meikkilookkisi?
Pidän ruskettuneista kasvoista, joihin on meikattu kauniisti rajatut silmät, pitkät mustat ja kaarevat ripset sekä ei liian huomiota herättävä huulikiilto. Meikki saa olla huoliteltu mutta ei liian vahva.

*Onko sinulla kauneuspaheita?
Joskus lauantaiöisin en jaksa pestä meikkejä, VIRHE! Meikkien peseminen on muutenkin yksi inhottavimmista iltarutiineista, jota joskus välttelen viimeiseen saakka, kunnes on jo pakko mennä nukkumaan ja pestä kasvot.

*Mitä osaa vartalollasi rakastat?
Huulia.

*Kuka on kauneusikonisi?
Minulla ei oikeastaan ole kauneusikonia. Ei ole koskaan ollutkaan. Pidän monia ihmisiä kauniina, mutta en varsinaisesti heitä ihannoi. Esimerkiksi mielestäni muutamia todella kauniita naisia ovat Eva Longoria Parker sekä Jennifer Lopez. Molemmat upeita niin hiuksiltaan, vartaloiltaan kuin olemuksiltaankin.


*Mikä kosmetiikkatuote saa sinut tuntemaan seksikkääksi?

Jos tuotteista haetaan seksikkyyttä, niin se on ehdottomasti tuoksu. Tuoksuista erityisesti tämän hetken lempparini on Hugo Bossin Orange. Tuoksu antaa sen viimeisen silauksen, kun on muuten laittautunut hiuksien, meikin ja vaatteiden osalta ja sitten suihkauttaa vielä lempituoksuaan. Tykkään hyvistä tuoksuista ja hyvältä tuoksuvista ihmisistä.


*Miten huolehdit ihostasi?
Vaikka inhoankin meikkien pesemistä, niin pesen meikit. Cliniquelta löytyy vakioputsarini. Rasvaan myös ihon aamuisin ja iltaisin, sekä käytän silmänympärysvoidetta. Varsinkin talvisin ihoni on melko pintakuiva ja silloin tykkään käyttää vähän paksumpia rasvoja vartalolla. The Bode Shopilta löytyy monta ihanaa vartalovoita, mutta lempparini on ehdottomasti kausituote mustikka.
Mikä on  lempi hajuvetesi?
Tämä tulikin jo, Hugo Bossin Orange. Miehille on myös monta ihanaa tuoksua :)

*Hiustesi salaisuus?
Mun hiukset on aina suorat :D

*Miten hemmottelet itseäsi?
Hemmottelu on ihanaa ja tärkeää. Jos kauneudenhoidosta puhutaan, niin esimerkiksi naamioilla. Viimeksi muutama päivä sitten tein mutanaamion. Kasvohoidoissa pitäisi käydä paljon useammin puhdistuttamassa kunnolla iho. Viime kerta oli viime talvena. Saunominen on myös itsensä hemmottelua. Istua löylyissä rauhassa ja antaa vaikka hiusnaamion vaikuttaa lämpimässä istuessa.

*Mikä on mielestäsi pahin kauneusmoka?
Naisilla karvaiset kainalot.


*Mitä kosmetiikkatuotteita ottaisit mukaan autiolle saarelle?
Toivottavasti siellä autiolla saarella olis lämmintä ja aurinkoista, jolloin ottaisin ehdottomasti mukaan aurinkoöljyä, -rasvaa ja after sunin.


*Onko sinulla kauneusfilosofiaa?
Ei ole kyllä varsinaista filosofiaa, mutta mielestäni korut kuuluu kauneuteen ja niitä tulee käyttää. :)