tiistai 28. joulukuuta 2010

Asu ja pikkushoppailut

Neuletunika - Zara
Legginssit - H&M
Vyö - H&M
Kengät - Spirit Store

Päivän asuuni pääsi tänään heti eilen Zarasta ostettu tunika. Töissä kengät olivat ruskeat Biancon saappaat, mutta ne vaihdoin rennompiin ennen kuin suuntasin tänään Selloon vähän kosmetiikkaostoksille ja siitä edelleen kotiin. Zarassa oli eilen kunnon härdelli. Puolet vaatteista sikin sokin lattioilla ja ihmisiä tungokseen saakka. Osa vaatteista jäi tonkimatta, mutta ei paljon innostanut shoppailla kun ei nähnyt kuin myttykasoja. Kokeilin myös pitkää valkoista villakangastakkia, mutta jätin sen kuitenkin ostamatta. Valkoinen on takissa niin kovin arka väri ja Milon karvat näkyisivät siinä niin hyvin. Vähän jäi mieltä kaivelemaan..


Sellossakaan ei tänään huvittanut kierrellä, joten ostin vain Stockmann Beautystä nopeasti pikkuisen uusia kosmetiikkatuotteita. Cliniquen all about eyes -silmänympärysvoide on luottotuote ja samaisen merkin high impact mascara on myös hyväksi havaittu. Alennuksessa oli setti, johon kuului myös virkistävä seerumi silmänympärysiholle, niin ostin sen. Jotain uutta pääsee siis kokeilemaan. :)

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ääh mä haluan alennusmyynteihin mutta en oikein jaksa kun on tällä viikolla yövuoroja ja sunnuntaina lähtö matkoille eikä sitten toisaalta myöskään haluaisi tuhlata kaikkia rahoja jotka voi sitten reissussakin käyttää johonkin kivempaan.. :)

Hanna ★ kirjoitti...

Piti tulla heti vastavierailulle blogiisi. Kivalta näyttää, enköhän eksy tänne toistekin :)

Aune kirjoitti...

Tosi kiva tuo tunika! Pitääpäs laittaa korvan taakse tuo silmänympärysgeeli, vielä ois hakusessa hyvä sellainen :)

Marge kirjoitti...

Sari: Mäkin yritän nyt jättää muuten käymättä alennusmyynneillä, koska lähden ens kuussa Tallinnaan ja haluan shoppailla siellä! :) Nautihan ressusta!

Hanna: Kivaaa! :) Tervetuloa!

Aune: Tykkään myös tunikasta. Käy hyvin töihin ja vapaallekin. :) Mulla on helposti "turpoavat" , joten hyvä silmänympärysvoide tai -geeli on ehdoton! Geeliä en vielä testannut.

Inaria kirjoitti...

Taytyy ensi kerralla tsekkaa toi ripsivari siis.

xx

Marge kirjoitti...

Inaria: Tsekkaa ihmeessä! On hyväksi havaittu! :)