keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Lisää valkoista

Tänään kävin hakemassa viimein jotain, mitä olen halunnut jo pitkään. Kävin ostamassa Sellon Sembaloilta uuden valaisimen - Pentikin pallojalan sekä varjostimen meidän eteiseen. Mietin pitkään mustan ja valkoisen välillä, mutta päädyin lopulta valkoiseen. Valkoista ei näköjään voi olla koskaan liikaa.
 
Kun äiti kuuli, että sisustamme asunnon vaaleaksi, hän piti minua lähinnä hulluna.

"Onhan teillä koira ja kaikkee. Ja miettikää nyt sitä pölyn ja karvan määrää. Ei mikään pysy valkoisena."

Ihmeen hyvin valkoinen on sopinut koiratalouteenkin. Toki kunnon kurakelejä ja karvanlähtöaikaa vielä odotellaan, joten katsotaan sitten taas tilannetta uudelleen. :D

10 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Upea ihanuusvalaisin, joka löytyy myös minun kotoani, sillä mustalla varjostimella :) Hankintalistalla on vielä kaksi, niitä pienempiä versioita, makuuhuoneeseen yöpöydille :)

Marge kirjoitti...

Tasha: Mäkin kokoajan mietin, että pitäiskö hakee vielä kuitenkin myös musta varjostin ja entä jos ostais toisen setin kokonaan, niin sais myös makuuhuoneeseen yöpöydille nuo halutessaan. Eli samoilla linjoilla mennään ;)

Nanna kirjoitti...

Mulla on samanlainen lamppu, I like it! Mekin ollaan saatu kuulla valkoisesta sisustuksestamme - "kamalan valkoista, eikö joku väri olisi kiva". Sitä väriä tulee kyllä sitten niillä pienillä lisukkeilla.. :)

Minka kirjoitti...

Toi on kyllä kiva toi valaisin! Ja kyllä siitä kurasta ja karvoista valkoisessa kodissa varmasti selviää! Meillä kyllä sitä karvaa lähti koirasta ihan sen verran paljon, että oli pakko hankkia matot joissa se ei nöy niin pahasti... Mut on ne kivat muutenkin. :)

Ewelyn kirjoitti...

Meilläkin valkoinen asunto,ja koira taloudessa! Ei mitenkään ole likaisempaa tms. :) Tosin koira on..postimerkin kokoinen!:P Tosin samalla tavalla kurailmoilla on likainen kuin isompikin!:) Pentikin lamppu on aina kaunis ja ajatos, ja ehdottomasti valkoisena. :)

Heidi kirjoitti...

Paljon maksaa ne pienemmät siellä? :) onko mihin asti tarjous voimassa?

Unknown kirjoitti...

Voi tuo lamppu on niiin ihana! :)

Marge kirjoitti...

Nanna: Valkoinen on niin ihanan raikas väri ja tosiaan helposti siihen voi sitten muita värejä yhdistellä monen maun mukaan :)

Laaksonneiti: Meillä vaaleassa matossa Milon karvat ei juurikaan edes näy. Eteisessä taas on musta ja siitä kaikki näkyy niin selvästi! Teillä menee juuri toisin ;)

Ewelyn: Juu, pienikin koira tuo kyllä kuraa tullessaan, jos on tuodakseen. MÄkin olen tosi tyytyväinen, että otin valkoisen varjostimen. :)

Heidi: Varjostin oli 10 euroo ja tuon kokoinen lampun jalka 39€. En katsonut yhtään mihin asti varjostintarjous oli voimassa :/ Jalka oli normaalihintainen.

Suvi: Me like it too! :)

dolce kirjoitti...

Meillä on valkoiset lattiat ja sotkuinen koira, mutta ei se menoa haittaa :) Sain kuulla rakennusaikana monen monta kertaa varoitteluja juuri noista lattioista, ja moni varmaan luuli että meille tulee sairaalan steriilin valkoinen koti ;)

Marge kirjoitti...

dolce: Omasta siivousaktiivisuudestahan se on aikalailla kiinni koiratalaloudessa onko sotkuista vai ei. Oli sitten valkoista tai mustaa. :) Joo, monille ajatus valkoisesta kodista ehkä antaa sen steriilin kuvan, vaikka totuus voi olla kaukana siitä.