sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Ensimmäinen asuntonäyttö

Nyt ollaan jo asunnon etsinnässä ehditty siihen vaiheeseen, että tänään käytiin ensimmäisessä asuntonäytössä. Jonkin aikaa ollaan asuntoja jo etsitty, mutta aiemmin ei kuvien perusteella vasteenotettavaa ole tullut vastaan. Etsimme ensimmäiseksi omistusasunnoksi suurehkoa kaksiota tai keskikokoista kolmiota hyviltä liikenneyhteyksiltä. Meille molemmille asunnon sijainnilla on todella suuri merkitys. Parveke on ehdoton ja sauna toivottava. Mieluiten suoraan muuttovalmis, mutta pieni pintaremontti hyväksyttävissä.

Tämän päivän asunto olisi ollut sijainniltaan aivan loistava. Molemmilta lyhyt työmatka. Helsingin keskustaan pääsisi vartissa. Asunnon materiaalit molempia miellyttävät. Asunto oli jollain tavalla todella tätä nykyistä myötäilevä, joskin isompi. Asunnossa oli kuitenkin hukkaneliöitä, aivan liian vähän kaappitilaa ja outo neliöratkaisu olohuoneessa, joka aiheuttaisi todella rajalliset sisustusratkaisut. Eli emme tee tarjousta, vaan jatkamme etsintöjä. Nyt on kuitenkin "jää murrettu", kun ensimmäinen näyttö on takana ja ehkä seuraavaan menoon ei mene yhtä pitkä aika kuin tähän ensimmäiseen selviämiseen.

Asuntotunnelmiin onkin hyvä palata vaikka vielä vilkaisemalla hieman lisää asuntomessukuvia:


Toivottavasti uusi koti vielä löytyy!

6 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Toiseksi ja kolmanneksi viimeiset kuvat on ihania <3

syys kirjoitti...

Aivan varmasti löytyy! Ei muuta kun silmät auki ja kotia naaraamaan :)

Elbu kirjoitti...

Kyllä se löytyy :) Me vähän hötkyiltiin kämpän ostossa,ja joo, odotan jo että tulis 2 vuotta täyteen niin päästäis vaihtamaan rivariin :)

Marge kirjoitti...

Katja: Tuo lastenhuone on kyllä tosi suloinen! :)

rva ruusunen: Joo löytyy! Haluais vaan pian ja täydellisen! ;)

Elbu: Millon olette tuohon nykyiseen muuttaneet? :) Pitää koittaa pistää jäitä hatussa tän asunnon oston suhteen. Nykyinen vuokra-asunto on onneks niin kiva, ettei sen takia oo kiire muuttaa jälleen.

Elbu kirjoitti...

Me ostettiin tää n.vuosi sitten. Eli toinen vielä edessä..nopeesti aika menee,ainakin tää ensimmäinen vuos menny :)

Minna kirjoitti...

Ihania kuvia! Harmittaa kun en päässyt asuntomessuille :(

Kyllä se koti sieltä vielä löytyy! :)