sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Viikonloppua vanhempien kera

Viikonloppu on hujahtanut perheen parissa. Vanhemmat sekä pikkusisko tulivat meille viikonlopuksi, kun ehtivät vielä käymään ensivisiitillä ennen äidin loman loppua. Perjantaina ensimmäisenä piti tietenkin viedä pikkusisko ja äiti shoppailemaan ja itsellekin löytyi jotain mukaan. H&M:n neuletakki käy syksymmällä töihin päälle kauluspaidan kanssa. H&M:ltä ostin samalla ihan perus valkoisen kauluspaidan vaikka juuri tämän neuletakin alla pidettäväksi tai nyt kesemmällä kynähameen kaveriksi.

Stadiumilta ostin pitkän topin, joka värinsä ansiosta oikein korostaa rusketusta. Yksi treenitoppi lähti myös mukaan syksyn jumppakausia odottelemaan. Näin kesällä en todella saa itseäni taas mihinkään steppeihin tai aerobickiin raahattua, mutta syksyn tullen hankin kyllä johonkin lähistölle jäsenkortin. Onko kellään suositella mitään kuntokeskusta Leppävaaran lähistöltä?

Mekko - Accessoriez
Kengät - AndiAmo
Suunniteltiin alustavasti lauantaiksi tutustumista Korkeasaareen (olen viimeksi käynyt siellä lapsena), mutta lauantaiaamuna päivän ohjelma vaihtuikin retkeksi Suomenlinnaan. Arveltiin, että eläimet ei kuumalla säällä näyttäydy ulkona ja isää kiehtoi paljon enemmän ajatus historiakatsauksesta. :D


Suomenlinnaan mentiin veneellä ja kivahan kesäpäivää on merillä ja saaressa viettää. :) Välimatkat olisivat jopa saaneet kestää pidempään. Kiva oli Helsingin edustaa tutkailla vesiltä ja nauttia samalla kuivaa omenasiideriä.


Näistä Suomenlinnan kukkuloista tuli niin paljon mieleen Taru sormusten herrasta -elokuvista ja kirjasta tuttu hobittien asuinpaikka, Kontu. Ihan voisi kuvitella Frodon ja kumppanit asustamaan noissa pikkuisissa kukkuloissa. Hih.

Kun koko päivä käveltiin, alkoi jo illemmalla olla nälkä ja vietiin porukat syömään Texasiin. Kävin torstaina parin ystävän kanssa viimeksi Texasissa syömässä hampurilaiset ja isä kun näki kamerassani kuvia annoksista, oli hänenkin päästävä Chicken burgeria maistamaan. Se onkin muuten hyvää! Vie Amarillon ruuille ainakin hampurilaisten osalta vertoja mennen tullen.

Illalla käytiin vielä katsomassa Sellon BioRexissä Twilight-saagan kolmas osa, Epäilys. Paras elokuva tähän asti ilmestyneistä, ehdottomasti. Uusikuu oli mielestäni elokuvana jopa tylsä, mutta Epäilys sai kyllä odottamaan viimeisen osan elokuvaa. Äsken vanhemmat lähtivät takaisin kohti Keski-Suomea ja me jäätiin kotisunnuntaita viettämään. Muuten olisin ihan ehdottomasti lähtenyt samantien auringonottoon, mutta koska sää onkin pilvinen, lähdetään kohta pyöräilemään. Pyörät alle ja menoksi!

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Sellon Elixia on tosi jees (: Itse käyn ketjun kaikissa eri keskuksissa, vähän sen mukaan missäpäin liikun, mutta ykköset on olleet Salmisaari ja Sello. Hyvät tilat, monipuolinen valikoima erilaisia ohjattuja tunteja (paitsi nyt kesäaikana) ja myös hyvät tilat itsenäiseen treenaukseen. Ja sua ainakin tosi lähellä, tuo Sello nimittäin! Tykkään Sellon ohjaajista myös tosi paljon, varsinkin spinningissä (eli siellä xycling) ja voimatotalstepissä. Suosittelen!

syys kirjoitti...

No hyvä tietää että uusin leffa kannattaa väijyä!

Ja tosiaan, joku päivä ehdottomasti uimaan koska löydettiin pienempi ranta, jossa on hyvä hiekkapohja ja siinä on kivempi heitellä tuota Waboba-palloa!

Harmaa paita on ihana, tosi hyvän mallinen ja värinen :)

Marge kirjoitti...

Tiia: Kiitos vinkistä! Ei olisi tosiaan tuo Elixia kaukana, kilometrin päässä vain :) Mä osallistun mieluummin ohjatuille ryhmätunnelle kuin meen yksin salille huhkimaan, mutta välillä se salikin vois olla käytössä. :) Ja monipuoliset tuntivalokoimat on just hyvä!

nella: Mennään ehdottomasti uimaan taas! :) Niin parasta toi vesi tänä kesänä. Katoin muuten kans Stadiumissa pyörähtäessäni, et siellä oli kans niitä palloja. Se on huippu!