keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kesäisestä kohti syksyä

Toppi - Vila
Hame - Gina Tricot
Vyö - Pariisista

Tämä on ollut ehdottomasti sellainen kesä, jolloin on tullut oltua paljon terassilla. Eilen oli taas yksi sellainen päivä. Tässä asussa treffasin kaveria kaupungilla eilen töiden jälkeen. Istuttiin iltaa Mbarin sekä Cafe Lasipalatsin terasseilla, ja otettiinpa extempore osaa We <3 Helsinki -tapahtuman järjestämään letkajenkkaankin Lasipalatsin aukiolla. Sailorhenkisyys ja raidat on nyt omaan silmään erityisen in ja tuubimallin vaatteet ovat olleet myös tämän kesän lemppareita. Ei tule rusketusraitoja. :)

Tänään nukuin pitkästä aikaa viikolla päiväunet, ja voi kuinka teki hyvää. M oli hakenut nukkuessani Prismasta mansikoita ja herneitä, joilla sitten äsken herkuteltiin. 


Nyt tänään postiluukusta tipahtaneen H&M:n kuvaston kimppuun. Joitain syksyvaatteita varmasti tilaan, vaikka minun puolestani kesä saisikin jatkua ikuisesti. Illalla vielä juoksulenkki ja sitten onkin taas yksi päivä pulkassa. :)

8 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Raidat on kyllä ihan ehdoton kesäjuttu! :) Vaikka itse käytän ympäri vuoden, hehe.

Niin ja asiasta toiseen, teidän koti on muuten tosi kivan näköinen, rauhallinen ja nätti sisustus! tykkään :)

Pipari kirjoitti...

Kiva asu:) Raidat on aina varma valinta!:D

Viivu kirjoitti...

Vastavierailulla :)

Tuubit on ehdottomasti olleet munkin kesän juttu! Just ton rusketuksen takia, ja onhan ne ihanan helppoja!

Nina kirjoitti...

Kiva, kun tulit kommentoimaan blogiini, niin löysin sinun blogisi :) Ihana asu. Tuollaisen raitatopin haluaisin myös!

syys kirjoitti...

Näytät hyvältä <3

Mansikat ja herneet toimii, M on selkeästi päässyt asian ytimeen (; Me valloitetaan samat terdet tänään!

Toivotaan että säät pysyis vielä lämpiminä, meidän täytyy päästä tyyppaan se ranta yhdessä!

Elbu kirjoitti...

Tyylikkään näköinen asu :) HM:n kuvasto oli paha, pakkohan se on jotain taas tilailla heh..

Miia H. kirjoitti...

Eksyinpä minäkin vastavierailulle, ja hyvä näin: löysin monta vinkkiä täältä sun blogista! Ensinnäkin, miten en tiennyt Texas-raflasta?! Rakastan juuri tuollaista texmex-tyyppistä mättöruokaa, Amarillot ja Santa Fét tulee ratsattua vähän liiankin usein.. mutta ensi kerralla ehdottomasti menen testaamaan Texasin, näyttää sen verran herkulliselta tuo ateria jonka bongasin sun kuvista. :)

Toisikseen, voisitko kertoa lisää tästä kahvilla maustetusta vedestä orkidean hoitoon? :D Ostin just orkidean ja edellinen kuoli alta aikayksikön - kaikki hyvät vinkit siis otetaan vastaan!

Mullakin on muuten sattumoisin juuri luettavana tuo Kinsellan Twenties Girl.

Marge kirjoitti...

Elisabeth: Joo raidat menee kyllä ehdottomasti ympäri vuoden. Tuossa H&M:n kuvastossakin oli paljon raitaa syksyn vaatteissakin. Koti on vieläkin hieman vaiheessa, mutta isoimmat jutut jo valmiina :) Oikeastaan enää puuttuu muutama taulu seinältä ja olohuoneeseen on hankinnan alla vielä joku näyttävä valaisin. :)

Pipari: Kiitos, tykkäsin itsekin. Raidat on jee!

Viivu: Tuo on kyllä ollut kovassa käytössä. :) Ja kivaa, kun tulit vastavierailulle!

nella: Ne terdet on loistavat ilta-aikaan, kun aurinko paistaa vielä täysin. Sinne rannalle, ehdottomasti! Toivokaamme hellettä, tai sit on mentävä vähän viileämmällä säällä! :)

Elbu: Kiitos. Niin oli paha, tilaus lähtee ehdottomasti. :)

Miia: Tosi kiva, kun tulit myös käymään. :) Toi Texas on ihan huippu. Suosittelen! Tykkäät ihan varmasti texmexin ystävänä. Maistelin siellä käydessäni myös toisten valitsemia ruokia ja kaikki oli hyviä. :) Kahvilla maustettu vesi on orkidealle (ja itseasiassa muillekin kasveille) hyväksi, koska se tekee vedestä vähän hapanta. Antaa jotain lisäpotkua. Olen lisännyt joko ihan kahvinpuruja tai sitten jo keitettyä jo klmentynyttä kahvia veteen lorauksen ja kastellut. Toimii! Orkideaahan pitäis oikeaoppisesti kerran viikossa pitää upotettuna veteen n. 15 minuutin ajan, mutta itse en ole sitä tehnyt.