torstai 29. heinäkuuta 2010

Valkoisia kukkia valkoiseen kotiin

Käytiin Milon kanssa hakemassa taas luonnonkukkasia kotiin, vielä kun niitä saa.Tykkään kukista kyllä niin paljon! Tuovat kotiin kivasti ilmettä. 

Huomenna alkaa taas aina niin odotettu viikonloppu. M tulee taas kotiin ja M:n äiti sekä pikkuvelikin tulee meille viikonlopuksi. Perjantain ehdin viettää heidän kanssaan, mutta lauantaina lähden Haminaan ystäväni valmistujaisiin. Juhlia vietetään grillibileiden merkeissä, joten aurinkoa ja lämmintä toivotaan viikonlopullekin. Nautitaan niin pitkään kun tätä riittää! :)

13 kommenttia:

Jessica kirjoitti...

Olette onnistuneet sisustamaan kodinne kauniisti :) Oliko niin että asutte Sellon lähellä? Ihanaa :)

Tasha kirjoitti...

Mieki rakastaisin luonnonkukkia sisällä maljakossa, mutta oon tehny sen virheen, että oon kurkistanu useamman kerran kukkien sisälle ja joka kerta ne vilisee pieniä mustia ötököitä, joten sinneppä saavat luonnonkukkaset jäädä luontoa kaunistamaan :D

Marge kirjoitti...

Jessica: Voi kiitos :) Sain vihdoin kauan kaipaamani valkoisen kodin. Vielä puuttuu jotain pientä, kuten tauluja ja lamppuja. Joo, me asutaan n. kilometri Sellolta. Aika kiva paikka tämä on osoittautunut asua, kun junalla pääsee stadiin hetkessä, kaikki tarvittava lähellä ja Milollekin löytyy hyvät lenkkimaastot. Tämä Leppävaara on yksi varteenotettava vaihtoehto, kun aletaan omaa asuntoa etsimään ihan tosissaan.

Marge kirjoitti...

Tasha: Se on kyllä totta, että ötököitä niissä on. Ja saa varata poimiessa, ettei poimi vahingossa ampiaista tai mehiläistä mukaansa.

Unknown kirjoitti...

Tosi kiva sisustus :) Huomasin viikon reissun jälkeen kotiin tultuani, miten haluan lisää valkoista tänne, liika ruskea on vähän liian tunkkainen mun makuun.

Anonyymi kirjoitti...

Kotinne näyttää tosi kauniilta, ihanan valoisalta ja harmoniselta <3

Emma kirjoitti...

Ihanan näköinen koti, luonnonkukat vielä kruunaavat kaiken! Taidan itsekin suunnata töistä päästessäni hakemaan kukkia, vaikka sitten näin kukkakaupasta kun keskellä kaupunkia asustan :)

Marge kirjoitti...

Suvi: Valkoinen tuo kyllä paljon raikkautta kotiin. Minäkin kyllästyin edellisen kodin liian synkkään värimailmaan ja tää melkein täys valkoinen sopii omaankin silmään paljon paremmin. :)

silkkis: Voi kiitos! :)

Emma: Kukkakauppa on hyvä vaihtoehto! Minunkin pitää kohta siirtyä kukkakaupan antimiin, kun luonnonkukkia ei enää saa. Ne on kyllä kesällä ihania, kun on vielä ulkonäkönsä lisäksi ilmaisia. :)

ihate early mornings kirjoitti...

ihania luonnonkukkia! valkoinen väri sisustusvärinä on kanssa mun makuun ja viime viikolla taas löysin ihanan putiikin täynnä valkoisia tavaroita!

Minka kirjoitti...

Ihania kyllä noi sun kukat! Ja tosiaan, oltiin sitten nopeita asunnon suhteen, kun sattui 'se oikea' kohdalle. :) Joskus pitää olla nopea ratkaisuissaan. Tulkaa piipahtamaan joskus kun tulette tänne päin käymään!

Naily kirjoitti...

Kaunis sisustus!

Marge kirjoitti...

ihate early mornings: Mikä se putiikki on? Onko Helsingissä? Kaikki valkoinen sisustuksessa kiehtoo ;)

Laaksonneiti: Voi kun hienoa! Mitä sitä suotta jahkailemaan, kun oikealta tuntuu ja oma osui kohdalle. Mä oon tulossa Kuopioon itseasiassa nyt 13.8 perjantaina ja olen viikonlopun. Asuntomessut on päästävä katsastamaan! Olis kyllä kiva myös nähdä!

Tincali: Voi kiitos :)

Minka kirjoitti...

Voi hitto, lupasin työkaverille päivystää ton viikonlopun, joten mitään tarkkoja juttuja ei voi suunnitella jos joutuu lähteen hommiin! :( Mut viimestään sit seuraavalla kerralla kun suuntaat Savonmaalle!