tiistai 27. heinäkuuta 2010

Arkijuttuja

Kiva viikonloppu (ja jo maanantaikin) takana. Perjantaina tosiaan tuli ihan rentouduttua ja lauantaina heräsin siihen, kun kaverini soitti kaupungille lähtemisestä. En ollut laittanut minkäänlaista herätystä ja ties kuinka pitkään olisin nukkunut ilman puhelinsoittoa. Kaupungilta ei löytynyt oikeastaan mitään itselle, mutta kiva oli kierrellä ja käydä kahvilla nauttimassa tomaatti-mozzarella toast. Illalla vietettiin vielä tyttöjeniltaa ensin ystävälläni ja sitten Circuksessa. Sunnuntai palasin kotiin, joka oli miesporukan jäljiltä yllättävän siistinä. Pisteet heille! Valkoinen koti on vieläkin valkoinen.


Lauantain ainoa ostos oli tämä Vero Modan paituli, joka on käytön jälkeen jo kovin ryppyinen. Se oli eilen jo päällä FARKKUJEN kanssa. Fiksuna laitoin aamulla farkut jalkaan töihin lähtiessä, kun ajattelin että ukkosen ja sateen jälkeen olisi kylmä, mutta ei tuo +29 asteen lämpö paljon kylmältä tuntunut. Olin jonkin verran kuumissani, kun pääsin kotiin taas illalla ja vaatteet vaihtuivat hyvin nopeaan pikkumekkoon.


Nyt ollaan sitten jo tiistaissa. Me vietetään Milon kans tämä viikko ihan kahdestaan, sillä M lähti työmatkalla Turun lähettyville. Reissuhommia on tiedossa nyt ennen syyskuun toista viikkoa kuukauden verran, joten Milkun kanssa saadaan viettää nyt paljon aikaa kaksin. Tänään käytiin pallolla pelailemassa Vallikallioilla. Tätä koiraa voi kutsua pallohulluksi. Lelukorista niitä löytyy montaa kokoa ja materiaalia ja aina ollaan valmiina pallopeleihin. Mainion energianpurkukeino. Saa koiruus löyhöttää oikein kunnolla.

Sitten käväisin myös palauttamassa pulloja ja eksyin samalla Iittalan myymälään ostamaan pullorahoilla jotain, josta juomia maistella. Pitkästä aikaa uusi muumimuki kokoelmiin. Taitaa olla jo kuudestoista muki. Onhan noita kertynyt.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin... :)

3 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

tota mukia mulla ei vielä olekaan. mutta aika monta niitä alkaa jo olla, uusin ostos on se muumimamma/ruusutarha :)

Unknown kirjoitti...

Ihania kuvia Milosta :) Ja fiksusti käytit pullorahat, meilläkin piti viedä poikaystävän kodin autotallista pulloja ja niillä rahoilla ostettiin muutama alennuspokkari ja Täydellisten naisten kolmas kausi :)

Marge kirjoitti...

Chatrin: Mulla taas ei löydy sitä ruusutarhamukia. :) Mä aina joka kerta niistä juodessani mietin minkä mukin vuoro olisi tällä kertaa. Jokaista mukiahan pitää käyttää. :)

Suvi: Tekin oeltte käytäneet pullorahat hyviin kohteisiin. Mäkin haluan täykkäreitten kolmannen tuotantokauden! :)