keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Relax, take it easy!

Tämän illan teema: RELAX!


Monta rautaa tuntuu olevan tulessa yhtä aikaa. Uusi työ alkaa 1.3, joten tässä on aikaa enää reilut pari viikkoa. Hurjaa. Paljon on järjesteltävää ja hoidettavia asioita tuntuu olevan vaikka kuinka ennen kuin pakkaan pienen muuttokuorman matkaani kohti Espoota, näin alkuun. Mitenkähän ikinä osaan pakata mukaani vaan välttämättömyyksiä. Pakkaaminen on taitolaji, jossa minulla on vielä paljon parannettavaa!

Tänä iltana jätän kaikki järjestelyt sikseen ja vietän täydellisen koti-illan. Mennään Milon kanssa metsälenkille. Ollaan käyty muutamana iltana pimeissä metsissä kävelyillä ja on ollut täydellisen kivaa. Jos energiaa vielä piisaa, niin kotona vielä zumbatreeni. Kotona on eilen siivottu, joten tänään ei tarvitse laittaa tikkua ristiin sen suhteen ja saa vain loikoilla sohvalla. Voisimpa vaikka katsoa yhden niistä vähän aikaa sitten tilaamistani elokuvista. :)

8 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Iltasi kuullostaa tosi hyvältä! Relax indeed, äkkiäkö sä loppujen lopuksi ne tärkeimmät asiat pakkaat ja on Espoossakin kauppoja.:)

Kaitaliina kirjoitti...

Väliaikainen muutto tai pitkä reissu on aina hyvä tapa karsia vaatteita. Silloin huomaa, ettei ole lainkaan kaivannut niitä vaatteita joita ei ole mukana (ja tietysti se on myös hyvä syy ostaa uusia;)).

Chatrin kirjoitti...

Vielä kerran: ihan huippua, kun sait sen duunin! Duunin jota halusit ja johon moni muukin haki. HIENOA! relax-ilta kuulostaa just passelilta näin keskellä viikkoa.

Inna kirjoitti...

Onnea työpaikasta! Mulla mennyt jotenkin ihan ohi toi =)

Aune kirjoitti...

hyvä välillä rentoutua..sinä sitten jätät tämän kaupungin..onnittelut työpaikastasi!

Marge kirjoitti...

Alma: Joo sitä minäkin ajattelin, että Tapiolassa on hyvä Stockmann ja kaupungilta saa kyllä kaiken tarpeellisen, jos huomaa jotain puuttuvan. Eli hyvä syy shoppailla! :D

Kaitaliina: Tuo on kyllä aivan totta! Muutenkin sitten kesän alussa varsinaisessa muutossa karsin kyllä vaatehuonetta rankalla kädellä. Siellä on paljon vaatteita, joita ei ole tullut vuoteen ainakaan pidettyä.

Chatrin: Kiitos paljon! :) Oon tosi innoissani tuosta uudesta duunista. Se on nyt toivottavasti sellainen, jossa viihtyisin vielä kolmenkin vuoden päästä. :)

Inna: Kiitos! :) Joo tää projekti työn suhteen on ollu tässä suunnitteilla jo marraskuusta lähtien, mutta paljastin siitä vasta äskettäin. :)

Aune: Näin siinä nyt kävi. Kokonaan en Kuopiota missään nimessä hylkää. Asun vielä viikonloppuja kesäkuun alkuun saakka ja jatkossakin tulen täällä pyörimään, kun moni ystävistäni asuu täällä. Voit ottaa tytön pois Kuopiosta, mutta et ikinä Kuopiota pois tytöstä. Minä olen iki-Savolainen :)!

Anonyymi kirjoitti...

Tulin tännekin toivottelemaan hyvää ystävänpäivää. Sulla on paljon hommia ja muutosten kevät, tsemppiä siihen! :)

Marge kirjoitti...

silkkis: Kiitos paljon silkkis. :)