lauantai 19. joulukuuta 2009

Lauantain juttuja.


Tultiin äsken kaupungilta lahjaostoksilta. Aamulla herättiin muka aikaisin kaupungille, mutta venyihän se lähtö kuitenkin. Lahjojen perässä juostessa (tai juoksu on kyllä täysin väärä sana kuvaamaan mun keppien kanssa liikkumista), Memphisistä take away chicken wokkia hakiessa ja auton katsastuksessa meni aikansa ja nyt on turha availla opparia koneelle pieneksi hetkeksi. Hiuksiin pitää saada vielä uusi päivitetty väri ennen kuin illalla nään kaveria kaupungilla ja Milon kanssa haluan myös ehtiä hetken touhuilemaan. Päivä se on huomennakin.



Päivän meikki


Neule - H&M
Valkoinen paita - KappAhl
Farkut - Only
Hopeiset papuketjut - Timanttiset

Voi miten ikävä on urheilua! Pystyn onneksi kävelemään jo melkein normaalisti, mutta kyllä ärsyttää, kun ei pääse liikkumaan. Ikävä jumppia ja kunnon lenkkeilyä. En malta oottaa sitä hetkeä, kun pääsen ekaa kertaa taas jalkani kanssa juoksemaan. Mutta nyt kaikille hyvää lauantain jatkoa! :)

7 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Toivotaan että pian pääset pinkomaan kunnolla jalkas kanssa!!

hei toi neule on aivan ihanan värinen..milloin oot ostanu? Just tuommosta tarvisin..pitäis käydä hennesillä jos ois vielä tollasia?

Alma kirjoitti...

Hei, pitkästä aikaa susta päivän asu -kuva? Vai olenko väärässä? Kivaa.:) Ja oon samaa mieltä Keken kanssa, toi neule on tosi nätin värinen!

Marge kirjoitti...

Keke: Neule on ostettu viime keväänä H&M:n nettikaupasta. Muistelisin kyllä, että olen vielä vähän aikaa sitten törmännyt näihin joko liikkeessä tai nettikaupassa. Toivottavasti vielä löytäisit omasi.

Alma: Asukuvia tulee otettua ihan liian vähän, mutta koitan vähän edes ryhdistäytyä ;)

Kaitaliina kirjoitti...

Mulla on ihan samanlainen neule, mutta se on kylläkin zarasta. Tosi käyttis, kun se menee hyvin farkkujen ja mustan kanssa.

Marge kirjoitti...

Kaitaliina: Juu käy tosi hyvin mustan kanssa. Mäkin tapasin äsken kaveria keskustassa ja asu vaihtu vain niin, etät vaihdoin mustat farkut vaaleiden tilalle. :)

Daniela kirjoitti...

Parantelehan kuitenkin jalkasi ihan rauhassa, ettei sitten tule takapakkia taas superäkkiä :)

Marge kirjoitti...

Daniela/ Daily Eko: Juu, kyllä tässä rauhassa pitää vaan malttaa olla. Olisi se inhottavaa, jos joutuisi koko homman aloittamaan alusta.