sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Sunnuntai kanssani.

Sunnuntai alkoi tänään ruhtinaallisten 11 tunnin yöunien jälkeen virkeänä. Olisin varmaan nukkunut pidempäänkin, mutta Milo herätteli viemään ulos. Aamupalaa kerrankin rauhassa, eikä autossa matkalla töihin, niinkuin viikolla. Samalla lueskelin muutamia blogeja ja selailin viime viikolla ilmestynyttä Me naiset -lehteä.

Aamupalan jälkeen suunnistettiin Milon kanssa lenkille Puijon rinteisiin. Viikolla on iltaisin niin pimeää, ettei metsissä pysty silloin enää lenkkeilemään, vaan aina tulee käveltyä pitkin katuja. Milokin nauttii, kun saa juosta vapaana muuallakin kuin koirapuistossa.

Valkoinen neule - Esprit
Sininen pitkä paita - Gina Tricot
Farkut - Only

Lenkin jälkeen suihkuun ja ostoksille. Lähdin tarkoituksenani ostella joululahjoja ja itsellekin jotain, mutta reissu päättyi vähän toisin kuin olin suunnitellut. Kävin moikkaamassa vanhoja työkavereita vanhalla työpaikalla ja päädyin sinne töihin loppupäiväksi. :D Sen verran oli hulinaa, että ylimääräiselle jelpparille oli tarvetta enkä minä sunnuntaipalkalle sanonut ei. Olen luvannut vanhan työpaikan pomolle muutenkin tehdä ennen joulua muutamia työvuoroja, joten vanhasta työstä en ole kokonaan vielä luopunut, vaikka päätyö on jo jotain aivan muuta.

Ehdin vähän ostoksiakin kuitenkin tekemään. Eteisessä on nyt beige nukkamatto ja voi kuinka paljon tuosta tykkään. Niin taitaa tykätä yksi karvainen kaverikin.. ;)

Meillä on pyyhkeistä pulaa ja vaikka olen joululahjaksi pyyhkeitä toivonutkin, kävin ostamassa niitä myös itse pari lisää. Joululahjasaalis sen sijaan jäi aika heikoksi, ostin vain äidille lahjaksi Suomipoppia 8 -karaoke dvd:n.

Töiden jälkeen kävin hakemassa Subilta patongit mukaan, apteekista särkylääkettä sairaalle M:lle ja nyt kotona menee loppuilta telkkarin äärellä ja huomiseen viikkoon taas valmistautuen.

8 kommenttia:

minea kirjoitti...

Unelmapäivä! Pitkään nukkumista, ulkoilua koiran kanssa, shoppailua, sunnuntaitöitä (rahaa!) ja vielä mukava koti-ilta. Onnentyttö :)

Ja koirakin on niin kaunis! Minäkin tykkään karvamatoista ;) Harmittaa, kun pentu tulee ja joudun oman valkoisen ihanan karvamattoni hylkäämään pimeään kellarikomeroon ties miten pitkäksi aikaa... milloin teillä opittiin sisäsiistiksi? Minulla pennun tuloon on 8 yötä (laskin sittenkin, vaikka ajattelin että en...)ja alkaa jo aika paljon jännittää!

Aune kirjoitti...

Ihana sunnuntai :) Mun piti olla töissä..:S

Marge kirjoitti...

Minea: Oli kyllä mukava päivä. :) Olen viihtynyt entisessä (voinko sanoa sitä edes entiseksi, jos silloin tällöin vieläkin olen sieläl töissä) työssäni tosi hyvin ja minusta on vain kivaa välillä päästä siellä edelleen käymään. Ja sunnuntaina eritoten!

Kohta saat oman koiran! <3 en muista kyllä tarkkaan miten Milo oppi sisäsiistiksi. Milo tuli meille elokuun alussa ja olisiko ollut jotain alkutalvea..?! En ole kyllä varma! Mutta vähän senkin jälkeen tuli muutamia vahinkoja ja laitettiin matot turhan aikaisin lattialle. Se kostautui sitten elimääräisellä mattojen pesulla. Eli kannattaa pitää karvamatto jonkin aikaa turvassa. ;)

Marge kirjoitti...

Aune: Minäkin olin töissä vähän vahingossa :D Mutta oli silti kivaa.

Chatrin kirjoitti...

Kivalta kuulosti sunnuntaisi. Mistäs saisi sisustusrahaa? ihan ehdottomasti pitäisi hankkia ainakin just tuollainen nukkamatto olkkariin (ja toivoa, ettei koirat tee sille/siihen pahuuksiaan...)

Marge kirjoitti...

Chatrin: Tuo nukkamatto sattui olemaan vielä hyvässä alessa ja maksoin siitä vain 80€. Olen pitkään sitä etsinyt ja hinta on aina ollut paljon kovempi. Tuon pitäisi olla vielä laadultaankin ihan hyvä.

Ja joo, mäkin ekaa karvamattoa hankkiessa mietin, että mitähän toi Milo siitä sanoo. Onneksi tyytyy pistämään juoksiessa vain matot myttyyn. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania noi pyyhkeet! Itse olen ostanut lahjaksi. Kiva haukkuli teillä, onko minkä rotuinen?

Marge kirjoitti...

silkkikengät: Milo on novascotiannoutaja. :) On se aika ihana minunkin mielestä.