tiistai 24. marraskuuta 2009

Pikkuisen ostoksia.

Paita - Only
Legginssit - Gina Tricot
Kengät - Bianco
Helmikaulakoru - EDC
Helmirannekorut - Glitter

Suunnattiin töiden jälkeen M:n kanssa kaupungille. Hänelle löytyi kahdet kengät ja minä sain jotain vähän pienempää.

H&M:ltä harmaa ryppyhihainen perustrikoo sekä harmaat legginssit, Glitteristä valkoinen "panta" sekä muutama minilahja. Perjantaina teen vaan puolikkaan työpäivän ja lähden viikonlopun viettoon Espooseen ystäväni luo. Vietetään siellä minijouluja ja sovittiin, että annetaan toisillemme minijoululahjatkin. Samalla reissulla tapaan lapsuudenaikaista ystävää sekä vilkaisen Stockalta joululahjaideoita. Jospa jotain löytyisi pukin konttiin asti.

Ps. Tänään saatiin nähdä ensimmäinen kuva meidän tulevasta kummitytöstä. Sydän suli ihan täydellisesti. <3

3 kommenttia:

minea kirjoitti...

Onnea kummeille!

Minä ostin myös tuollaisen ihanan paidan hennesiltä, itseasiassa myös vaaleanpunaisena ja olisin voinut ottaa kaikissa väreissä! Sitten huomasin vähän myöhemmin että kuvastossa oli noita vitosen halvemmalla... :( Sekin vielä, että harmaa on varmaan viis senttiä lyhyempi kuin vaaleanpunainen, ja nousee koko ajan. Sovitin kaupassa vain vaaleanpunaista, kun tottakai kuvittelin, että ne ovat saman kokoisia... no, harmaassa oli huijattu ja se on lyhyempi.

Niin ja onnea palkinnoista!

Keke kirjoitti...

Minijoululahjat ja minijoulu kuulostaa aivan superkivalta!!!!

Ja onnea kummeille tosiaan!!

Marge kirjoitti...

minea: Kiitos. :) Hassua, että niitä on eri kokoisia. Mutta hyvä tietää. Tuo paita nimittäin kyllä on juuri sellainen, että useammassakin värissä olisi kiva.

Keke: Minijoulu kuulostaa kivemmapta kuin pikkujoulu :) Ja minijoulut siksi, että meitä juhlijoita on vain kolme ja ne oikeat pikkujoulut on sitten meillä reilun viikonpäästä. :) Kiitos!