torstai 10. syyskuuta 2009

Gaalasuunnittelua.

Koulumme järjestää valmistuville opiskelijoille vuosittain gaalan marraskuussa. Tapahtumaa ollaan odotettu jo ensimmäisestä opiskeluvuodesta lähtien ja tänä vuonna on meidän vuoromme päästä juhlimaan. Paikalle kokoontuu koko vuosikurssi, opettajia, ammattikorkeakoulun rehtori sekä isompien yritysten johtajia kanssamme illallistamaan, kuuntelemaan puheita ja nauttimaan illasta. Opiskelujen loppuhuipentuma, vaikka gaalan jälkeen vielä opparin kimpussa pitää ahertaakin.

Viime vuonna olin gaalan jatkoilla "kuokkimassa" ja katselemassa juhlintaa hieman sivullisena juhlien järjestäjien kanssa, mutta koska tänä vuonna varsinaisesti päästään juhlakaluiksi, haluan panostaa päivään eritavalla. Alkukesästä asti on juhlapuvuista kohistu. Kaikki miettivät asuvalintoja, miten hiukset laitetaan ja entä jos itsekin keksittäisiin juhlaan ohjelmaa mm. jakamalla suosikkiopettajillemme pieniä muistamisia.

Ennen juhlia on hankitava kaikki; gaalamekko, kengät ja laukku. Lisäksi haluan ehdottomasti kampaajalle ja mahdollisesti varaan meikkaajallekin ajan.

Kuva

Mekoksi olen miettinyt jotain tämän mallista. Olkaimeton maahan asti ulottuva mekko, jossa saisi olla mahdollisesti kirjailuja tai koristuksiakin. Väristä en vielä tiedä. Toisen gaalaan saapuvan luokkalaiseni kanssa olemme lähdössä lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna kiertämään Helsingin liikkeitä ja sillä reissulla toivon asun löytyvän. Ennen tuota on tarkoitus kuitenkin kierrellä kotikaupungin liikkeet läpi, josko täältä jo löytyisi hyvä malli. Teettämällä saisi tahtomansa, mutta en tunne läheltä ketään ompelijaa ja helpommalla pääsen, kun ostan valmiin mekon. Juhlien odotus senkuin kasvaa.. Marraskuu tulee yllättävän nopeasti.

4 kommenttia:

minea kirjoitti...

Ihanaa, mikä tahansa syy kelpaa, ainakin minulle, että saa laittautua ihan oikeasti hienoksi! Mitä alaa olet opiskellut?

Marge kirjoitti...

minea: Opinnäytetyötä vaille valmis liikkeenjohdon tradenomi. :) Ja tuollaiset kunnon juhlat ovat kyllä huippuja. Niitä ei ole koskaan liikaa.

Alma kirjoitti...

Tosi kivaa, kun on tuollainen juhla tiedossa. Ihan liian harvoinhan sitä saa kunnolal laittautua ja pukea iltapukua päälle! Toivottavasti joku kaunis mekko löytyy!

Marge kirjoitti...

Alma: En malta odottaa, että pääsen uusia pukuja sovittelemaan. Ylioppilasmekkoni oli iltapukutyyppinen, vanhan roosan värinen mekko, mutta en halua vanhaa laittaa, kun kerrankin on syytä hankkia uusi. :)