torstai 10. syyskuuta 2009

Bathroom.


Nyt pääsette ensimmäistä kertaa kurkistamaan hieman pieneen kylpyhuoneeseemme. Vaaleaa täälläkin, niin kaakelit kuin kori ja säilytys"rasiatkin" vai miksi noita pyöreitä juttuja pitäisi kutsua. Kylpyhuoneen kosmetiikkamäärästä valehtelematta ainakin 9/10 osaa on minun, mutta niinhän se taitaa lähes kaikkialla olla. Mies ihmettelee naisten tarvitsemien purkkien ja purnukoiden määrää. Niitä säilytetään peilikaapissa, tässä pesukoneen päällä ja myös kapeassa korkeassa kaapissa, joka on myös pyyhkeitten ja hiustenlaittovempaitten valtakuntaa.

Palaan blogin pariin aikaisintaan maanantaina, sillä viikonloppu sujuu ensin kaverin läksiäisiä vietellen ja sitten hetken mielijohteesta keksityn reissun merkeissä Espooseen, jossa vastaavasti pidetään ennenaikaisia tupareita samalla kun autetaan kaverin uuden kodin laitossa. Mukavaa viikonloppua ihanaiset! :)

5 kommenttia:

Elena kirjoitti...

Kivan näköinen makkari sulla! Toi taulu ja tyynyt sopii tosi hyvin yhteen! :) Tekisi melkein maalaa omakin makkari takaisin vaaleaksi! :)

dolce kirjoitti...

Apua, tuo pyykkikoneesi päällinen näyttää ihan omaltani!! Tuo kuva voisi siis olla meiltä. Purnukkakokoelma näyttää aika samalle, ja vieläpä yhtä monta koria :) Minullakin on muuten melkein samanlaisia valkoisia pyöreitä koreja, ja säilytän niitä juuri pesukoneen päällä.

Marge kirjoitti...

Elena: Kiitoksia. Tykkään itsekin siitä kovasti. Aiemmin halusin maalata yhden seinän ruskealla sävyllä, mutta onneksi en ehtinyt seinän väriin koskea, sillä vaaleana tykkään makkarista kuitenkin enemmän. :)

dolce: Hauskaa! ;) Pienessä kylppärissa pesukoneen päällinen on hyvä käyttä hyödyksi (tai tulisi siihen laitettua varmaan tavaraa, vaikka olisi isompikin kylpuhuone).

Minnaa kirjoitti...

Olipa kiva kurkkia kylppäriä, se on jotenkin niin mielettömän hankala laitettava omassa kämpässä! Tykkäisin kyllä että se olisi viihtyisä ja "sisustettu" niin kuin muutkin huoneet mutta jotenkin nuo riemunkirjavat hiuslakkapurkit ja suihkugeelit sun muut sabotoi näitä miun sisustusyrityksiä. :D

Marge kirjoitti...

Mingna: Kylppäri on kyllä myös minusta haastavaa sisustaa. Varsinkin, kun kylppäri on suhteellisen pieni eikä tasotilaa ole juuri nimeksikään. Kivan kodikas kun siitäkin olisi kiva saada. :)