perjantai 24. heinäkuuta 2009

Perjantai ilta.

Ihanaa, kun on taas viikonloppu. Työpäivä kului todella hitaasti, kun päivän työt oli oikeastaan tehty jo ruokatuntiin mennessä. Jotenkin sain ajan kulumaan vielä pitkälle iltapäivään ja karkasin pikkuisen etuajassa viikonlopun viettoon.


Valkoinen toppi - Esprit

Farkkuhame - Mango

Leggarit - H&M
Kultaiset korkkarit - Second hand

Työpäivän jälkeen oli kiva ilta tiedossa, sillä käytiin M:n kanssa ulkona syömässä. Ei haluttu syödä sisällä, kun ilta oli niin aurinkoinen ja päädyttiin pitkästä aikaa Rosson terassille.

Itselleni valitsin valkosipulibroileria. Herkullisia perunoita, broileria, kesäkurpitsaa, sipulia sekä kahta erilaista kastiketta. Nam. Juomaksi valittiin molemmat talon valkoviinit sekä vettä.

M valitsi itselleen kala mixed grillin ja ruokaa olikin oikea jättikeko. Kahta erilaista kalaa, perunoita ja grillattuja kasviksia. Alkusalaatit kun vedettiin alle, niin oltiin aika ähkyjä ruuan jälkeen, vaikka normaalisti ollaan totuttu Rossossa suhteellisen pieniin annoksiin. Ravintolan jälkiruuat jätettiin väliin ja käytiin vielä torilla syömässä pehmikset jälkkäriksi.

Loppuilta menee kotona hiuksien värjäyksen parissa ja yritän selvitä suhteellisen aikaisin nukkumaan. Huomenna on tiedossa sitten tyttöjen ilta. Laitetaan mekot päälle ja korkkarit jalkaan ja suunnataan yökerhoon.

Lopuksi vielä esittely mainitsemastani kirpparihankinnasta. Tykkään mekosta jo kovasti ja tunnen itseni ihan Pikku Myyksi se päällä. Mekko on aika lyhyt, mutta legginssien kanssa ihan säädyllinen päällä pidettävä. :)

9 kommenttia:

Miia kirjoitti...

aivan ihana kirppismekko! :)

Anne kirjoitti...

Pakko sanoa, että ihana mekko! Olen ihan hulluna ruutuihin nykyään:) Tuo pikkuruutukuosi on aivan syötävä!

Keke kirjoitti...

Juu ihana mekko. Ja tykkäsin todella paljon siitä valkoisesta topista myös!

Alma kirjoitti...

Ihan tosi ihana mekko! Voi vitsit, niin söpö! Ja ihanan mallinen. Tosi hyvin menee leggareiden kanssa, ei ollenkaan liian lyhyt.:)

Inna kirjoitti...

Baari-illan asukuvia odotelessa =)

Marge kirjoitti...

Miia: Kiinos :)

Anne: Kyllä siitä aika lemppari tuli kertaheitolla. :)

Keke: Kiitos sinullekin. :)

Alma: Ilman leggareita tuolla mekolla ei plajon kumarrella, mutta niiden kanssa menee ihan täydestä.

Inna: Kamera lähtee laukkuun mukaan ;)

Chatrin kirjoitti...

Oi kun kiva perjantai ilta teillä :) Varmasti mukava lopettaa työviikko tuollaiseen.

Pisaroita kirjoitti...

Muksaa iltaa :) Heitin sua haasteella!

Marge kirjoitti...

Chatrin: Kyllä :)

Vilma: otin haasteen vastaan :)