lauantai 25. huhtikuuta 2009

The party: Vappu 2009


Vappu on ens viikolla, jee! Tää tyttö oottaa viimeistä opiskelijavappua ja paljon! Bileet starttaa heti aamupäivällä. Rakkaat pinkit haalarit päälle viimeisiä kertoja ja menoks! Ylioppilaslakin olen ajatellut EHKÄ jättää päästä pois. Saa nähdä.

Jos sää sallii, niin piknikin ja alottelujen merkeissä mennään aamupäivällä heilumaan keskustan viereiselle lammelle. Sieltä sitten suunnataan paikkaa X.. Ja vappu on tänä vuonna niin sopivasti, että jos innostuu, niin juhlia ei tarvitse lopettaa vielä seuraavana päivänäkään :)

Toissavuoden vapusta löytyy pieni muisto haalarien oikeasta lahkeesta, mutta viime vuonna en ollut vappua viettämässä opiskelijaporukalla viettämässä. Silloin hujellettiin Amsterdamissa Queen's dayn merkeissä ja jatkettiin Zwollessa festareilla. Tänä vuonna pitää siis ottaa ilo irti viimeisestä (?) tälläisestä vapusta!

7 kommenttia:

W kirjoitti...

Miksi jättää lakkia pois...onhan se niin kiva painaa päähän kun kajahtaa että "ylioppilaat, lakit päähän" :D

Marge kirjoitti...

W: En tiedä haluanko sitä koko päivää pitää päässä ja jos haluan ottaa sen pois, niin sitten on hiukset huonosti.. ;D Ekana opiskelijavappuna lakin saannin jälkeen pidin itsestään selvyytenä, että lakki on päässä ja silloin se olikin, mutta nyt en tiedä vielä laittaako vaiko eikö.

Pisaroita kirjoitti...

Mulla on jäänyt haalarit ihan käyttämättä :( Muutaman kerran huideltiin jossain pippaloissa ne päällä, mutta muuten ei ole ollut käyttöä. Remua munkin puolesta vappuna ;)

Marge kirjoitti...

Vilma: Minkä väriset teidän haalarit on? Lupaan remuta ;)

Pisaroita kirjoitti...

Vihreet :D Ja arvaa oonko katkera noista pinkeistä.

Alma kirjoitti...

Ouhouw! Mullakin viimeinen opiskelijavappu tiedossa ja haalarit ihan pakko kiskoa päälle.:)

Marge kirjoitti...

Alma: Kaikki ilo irti viimeisistä opiskelijavappupippaloista :)