lauantai 25. huhtikuuta 2009

Kesävaatteet esiin!

Samalla kun olen vaatehuoneessa myllännyt etsien kirpparille meneviä vaatteita, olen kaivellut esiin myös osan kesähepeneistä.


Zaran valkoiset farkkushortsit, joita haluan ehdottomasti alkaa käyttämään samantien! Tämän hetken lempparit.


Nämä farkkushortsit on toissa vuotiselta Kosin matkalta hankittu ja myös kesällä kovassa käytössä.Cool Catin korkeavyötäröiset shortsit olivat pitkään käyttämättömät, mutta nyt haluan laittaa ne ehdottomasti jalkaani. Lisäksi joukosta löytyy H&M:n perus mustat shortsit, joita käytin viime kesänä tosi paljon.

Hameitakaan en ole talven aikana juurikaan käyttänyt. Silloin tällöin Mangon farkkuhametta baarissa. Terranovan musta hame on hankittu monta monta vuotta sitten Maltan matkalla, mutta toimii edelleen! Valkoinen H&M:n polvipituinen hame on ihana kotihamonen, jonka olen tälläkin viikolla laittanut päälle useampaankin otteeseen heti kotiin tultuani.

Tämä Mangon farkkuhame on kuitenkin lempparini. Me likee!

Vielä pitäisi vaatehuoneen etualalle kasata loputkin kesäisemmät vaatteet ja siirtää talvisemmat kuteet taas syksyä odottelemaan. Tänään on ollut niin huippu päivä, että tuntuu, ettei se takatalvi enää voi millään yllättää. Aurinkoa on otettu monta tuntia partsilla ja ihanaa, kuinka auringonotto jo näkyy ihon sävyssä. Tätä lisää!

2 kommenttia:

fudge kirjoitti...

Ihania kesävaatteita! <3 Itsekin auringon myötä haluaa pukeutua vain kesähepeniin :D

Marge kirjoitti...

fudge: Kiitos. Joo, mä haluan äkkiä kaikesta liian talvisesta eroon ja kesävaatteita vaan :)