maanantai 20. huhtikuuta 2009

Onnistui!

Eilisiin läksiäisiin pukeuduin rentoon asuun.

Huivi - H&M
"Hupparitakki" - H&M
Farkut - Only
Kengät - Andiamo
Laukku - Löytö mummon varastoista

Kaikki meni niin nappiin. Neljän jälkeen hiippailtiin koko kahdeksan hengen joukko ystäväni kodin nurkille ja soitettiin ulko-oven summeria. Ei vastausta. Yksi meistä soitti ystävälleni, että "Tule käymään ulkona moikkaa, et oon tässä lenkillä". Me muut piilouduimme seinän taakse piiloon. Kun ystäväni tuli sitten ulos ja me ilmestyttiin esiin ja sanottiin, että luuliko hän jäävänsä ilman läksiäisiä. Kyllä hän oli hämmästynyt ja otettu. Pidettiin piknik suunnitellusti olohuoneen lattialla ja käytiin vielä parilla baarissa istumassa. Piknikkieväinä meillä oli:

*Patonkia ja levitteitä
*Lihapullia
*Viinirypäleitä
*Kuohuviiniä
*Sipsejä ja dippiä
*Chilipähkinöitä
*Fanipaloja

Ystäväni sanoi, ettei voi sanoin kuvailla kuinka ilahtunut oli tuosta yllätyksestä. Oon tosi iloinen, että läksiäiset järjestettiin ja saatiin ne onnistumaan :)

3 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Tosi ihana että onnistui, jää ihanat muistot kaikille :)

Pisaroita kirjoitti...

Kiva juttu että läksijäiset onnistui! Ne on vaan aina aika haikeita juhlia :( Vieläkin on muistissa meidän luokan "henkisen äidin" kämpän läksijäiset :((

Marge kirjoitti...

Tasha: Kyllä :) oon aina halunnu järjestää yllätyspippalot.

Vilma: Niin ne on :( Itkettiin moneen otteeseen. Onneksi läksiäiset ei oo lopulliset kuitenkaan, mutta silti on surullista.