torstai 23. huhtikuuta 2009

Arkipäivän askareista.


Ihanaa, kun kello on vasta 11.50 ja olen jo ehtinyt käymään koulussa, kirpparilla ja koiran kanssa lenkillä. Vielä koko päivä aikaa tehdä koulujuttuja (johdon laskentatoimea, asiakkuuksien johtamista ja opparia) sekä jotain vähemmän hyödyllistä, kuten lukea parvekkeella auringossa eilen postiluukusta kolahtaneita Avotakkaa sekä Trendiä sekä suunnitella toukokuulle vkl reissua Helsinkiin; tiedossa Ikeaa, shoppailua, juhlintaa sekä hyvää seuraa ajalle 22. - 24.5 :)

Kaverin kanssa vietiin maanantaina kirppikselle vaatteet ja muut tavarat ja joka päivä ollaan käyty kerran pöytä siivoamassa ja viemässä myytyjen tilalle uusia meille tarpeettomia tuotteita. Kivaa, että tavara on liikkunut, tosin ei ehkä niin nopeasti kuin kuvittelin. Meillä on pöytä kirpparilla kaksi viikkoa ja kaikki myymättä jääneet tavarat aion viedä lopuksi SPR:n kirppikselle. Takaisin ei käyttämättömiä tavaroita ja vanhoja kirjoja aio enää kantaa. Ihanaa saada vaatehuoneeseen vähän tilaa, jotta sitten voi hankkia uusia tilalle ;)

Oppari on melko hyvällä mallilla, josta olen tosi tyytyväinen. Teoriaosuus on aika hyvässä vaiheessa ja vaikka kaikkea en ole vielä raporttiin kirjoittanutkaan, niin tiedän, mistä teoria tulee valmiinakin koostumaan ja lähdemateriaalikin minulla on melko hyvin jo kasassa. Luulin, että tutkimuksen teko siirtyy kokonaan syksylle, kunhan harjoittelu on käyty, mutta eilen minulla oli tapaaminen kvalitatiivisen tutkimusmenetelmien opettajan kanssa ja hänen palautteensa jälkeen ei muuta kuin ensimmäistä haastattelua järjestämään. Ainakin osan saan tehtyä jo toukokuun aikana ja loput jääköön suosiolla syksyyn.

Työharjoittelua en ole vielä päässyt aloittamaan, mikä kieltämättä vähän ärsyttää. Harjoittelupaikan hommasin jo hyvissä ajoin marraskuussa ja kas kummaa, tähänkin firmaan on taantuma purrut. Alunperin oli suunnitelmissa aloittaa osa-aikaisena jo huhtikuussa, mutta vieläkään en ole käynyt päivääkään harjoittelussa ja näyttää siltä, että aloittaminen venyy toukokuun loppuun. Ärsyttää siksi, että entisessä työpaikassa minulla oli "viimeinen" (en irtisanoutunut kaiken varalta, mutta tilalleni otettiin kuitenkin uusi työntekijä) työpäivä jo pari viikkoa sitten. Tää tahtoo duuniin! ;)

4 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Tuosta tulee kyllä hyvä fiilis, kun kello ei ole vieltä puoltapäivääkään ja on ehtinyt jo tekemään vaikka mitä! Toisin kuin silloin, kun herää myöhään ja aamupalailee silloin puoliltapäiväin vasta.

Marge kirjoitti...

Alma: Olet niin oikeassa! :)

Saija kirjoitti...

Hei! Tulin vastavierailulle ja oikein kivalta näyttää täälläkin. Pitääkin tutkia sisustusjuttujasi oikein ajan kanssa:). Oi, minäkin haluan parvekkeen, jossa voin auringossa lueskella lehtiä!

Marge kirjoitti...

Sarona: Kiva, kun tulit vierailemaan :) Minunkin pitää vielä kunnolla syventyä postauksiisi. Parveke on ollut kyllä ihana, sillä edellisessä asunnossa sitä ei ollut (olemme muuttaneet n. kuukausi sitten tähän nykyiseen asuntoon).