perjantai 3. huhtikuuta 2009

Kuulumisia.

Ihanaa, kun on taas viikonloppu. Alkoi jo eilen, kun tänään tunnit oli peruttu. Oltiin sitten kavereiden kanssa iltaa viettämässä ja tänään päivä onkin mennyt kotona vaan oleillen. Huomenna töihin ja illalla katsomaan kaverin pientä tyttövauvaa. :) Kouluhommia ei onneksi kummemmin ole tehtävänä. Vähän jos jaksaisin opparin tutkimusta suunnitella eteenpäin, niin se riittäisi.

Eilen aloitin jo kesäkauden ja otin aurinkoa parvekkeella. Rajat tuli jo topista, tosin vielä melko huomaamattomat. Kyllä se kesä sieltä tulee, vaikka taas viime yönä satoikin lunta ja tänään oli taas talvisen tuntuinen päivä. Olen niin kesäihminen henkeen ja vereen, että yritän ehtiä nauttimaan jo nyt jokaisesta auringonsäteestä. Kesää kohti mentäessä aion aloittaa myös vanhan hyvän harrastuksen uudelleen - juoksemisen. Milon tultua hölkkäys on jäänyt kokonaan, kun vielä ei pikkuisen kanssa saisi juoksulenkkejä harrastaa. Nyt kuitenkin pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä useampi lenkki päivässä. Ja pikkuhiljaa voidaan Milonkin kanssa juoksulenkkejä jo alkaa harrastamaan, kun poika on kuitenkin jo täysikasvuisen kokoinen ja jalatkin jo vahvistuneet.

Luen parhaillani Anna-Leena Härkösen kirjaa "Ei kiitos", jonka ostin jo jonkin aikaa sitten. Kirja on vienyt minut mennessään ja juuri sopivaa parvekelukemista. Muutakin Härkösen tuotantoa haluan jatkossa lukea. Kaveri on myös kehunut Stephenie Meyerin Twilight (Houkutus) -sarjaa ja kirjan ensimmäisen osan tilasin jo luettavaksi. Elokuvankin haluan nähdä, mutta vasta luettuani ensin kirjan.

Nyt kuitenkin lähden kaverin kanssa lenkille ja sitten aikaisin nukkumaan. Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Härkönen on loistava! Mulla on sairasvuoteen lukemisena sen yksi kirja :)

Marge kirjoitti...

Vilma: Mulla tuo Härkönen on ihan uusi tuttavuus, mutta hyvältä tosiaan vaikuttaa. :)

Tasha kirjoitti...

Härkönen on mun ehdoton suosikkikirjailija ja sormet syyhyten odotan innolla koska hänen uusimmainen teoksensa tulee ulos :) Hih ja ekaa Twiligt-osaa luen parhaillaan englannin kielisenä :)

Mitä, joko oot topissa uskaltautunu auringonottoon, hurjimus? Mie saisin varmasti jonku flunssataudin jos tekisin saman, tosin tämän päivän kertakaikkisen upea ja KUUMA auringonpaiste mut meinas jo ajaa parveke-aurinkoilua harrastamaan :D

Marge kirjoitti...

tasha: Mä olen aina aloittanut tän auringonoton "vähän" liian aikaisin. Mieskin jo varoitteli, että tällä menolla olen vielä kevään aikana kipeä, mutta hullu mikä hullu :D Puolustaudun sillä, että lasitetulla parvekkeella ei käy se kylmä viima ja aurinko lämmittää paljon paremmin.

Houkutuksen aloitan heti seuraavana. Tänään saan tuon Härkösen kirjan päätökseen :)