lauantai 6. joulukuuta 2008

Kipeä käsi.


Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa kaikille. Minä onnistuin eilen liukastumaan jo toisen kerran parin päivän sisään ja epäonnekseni otin vasemmalla kädellä niin hyvin tukea maasta, että nyt kyynerpään ja -taipeen kipuja lievitellään kylmägeelillä. Suoraksi ei kättä kärsi taittaa, eikä kärsi painella kipeitä kohtia. Jos ei käsi tästä parane maanantaihin mennessä, niin pitää mennä sitä terveydenhoitajalle näyttämään. Huomisen työpäivän aion kyllä käden kanssa selvitä, vaikka mikä olisi - jästipää, mikä jästipää.

Muutoin itsenäisyyspäivä on mennyt telkkarin äärellä, nauttien kanasalaatista ja pussillisesta karkkia sekä kaverin kanssa käytiin muutama tunti hiippailemassa pitkin metsiä ja katuja. Mahdoin olla hauska näky koukkukäteni kanssa. Vielä pitäisi hetkeksi malttaa syventyä tenttikirjoihin, joita en ole saanut auki koko viikolla yrityksistä huolimatta. Nyt on jo korkea aika.

2 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Auts. Mä oon kans liukastellut lenkillä, mutta en luojan kiitos ole vielä kaatunut :D

Kotilääkäri antaa semmoisen vinkin, että käyppäs ihan oikeasti siellä terkalla ;)

Marge kirjoitti...

Vilma: Käsi on hieman vielä kipeä, mutta huomattavasti jo parempi. Kuitenkin suoristus edelleen sattuu. Käyn tänään, varmasti!