sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Joulun jälkitunnelmia.

Tänään palattiin kotiin joulun vietosta. Joulunajan päivät ovat kuluneet hitaammin kuin aikoihin - pelkästään hyvä juttu! Huomenna nimittäin pitää taas olla takaisin töissä, joten vapaat tuntuivat enemmän kuin hyviltä.

Aatto vietettiin vanhemmillani, miehen vanhemilla ja mummolassa. Syötiin, oltiin, touhuttiin koirien kanssa ulkona, pelailtiin pelejä ja tulihan se pukkikin käymään, vaikka ei yhtään odotettu. Jouluruoka oli taas tosi hyvää ja tänään syötiin vielä viimeinen jouluateria ennen kotiin paluuta, mutta kyllä nyt taas ihan tavan ruoka maistuu niin hyvälle. Sitten aaton ykköstouhuun: pakettien rapisteleminen ja hipelöiminen ennen lahjojen jakoa ja avaamista. Muutunkin aina lapseksi jälleen, kun lahjat viedään kuusen alle ja niitä pääsee tutkimaan. Tässä touhussa olen pahimmasta päästä ;) Paketteja avatessa totesin, että olin ollut ilmeisesti kilttinä, kun pukki oli muistanut kivoilla lahjoilla. Paketeista paljastui mm. muumimukeja, pyyhkeitä, Sinkkuelämää ja Simpsonit -tuotantokaudet, muutama jännäri, lahjakortteja, silitysrauta ja -lauta, suklaata ja yöasu. Kaikkea kivaa ja hyödyllistä. Mukeja saatiin yhteensä 11, joten ainakaan niistä ei tule hetkeen pulaa.

Eilen ehdittiin jo alennusmyynteihinkin ja alennuksesta löysin itselleni Uggsit, muutaman paidan ja Pentikistä Kookos lasimaljakon sekä lasipurkin. Elektroniikkaakin ostettiin tallentavan digiboxin ja dvd-soittimen verran. Uggseihin olen jo täysin rakastunut, ovat ne niin ihanat jalassa. Nyt katsomaan Narnian tarinaa ja nauttimaan Geisha suklaista.

1 kommentti:

Pipari kirjoitti...

Kuvia kiitos!!!! :D (t:vaativa lukija)