lauantai 1. marraskuuta 2008

Monta pientä ja punaista


Eilen leijailivat ensimmäiset lumihiutaleet. En ole talvi-ihminen, mutta tuntui kyllä ihanalta nähdä lunta. Viime vuonna minulla ei ollut oikeaa talvea lainkaan, sillä lähdin Hollantiin vaihtoon juuri silloin, kun Suomeen tuli pysyvä lumi ja pakkaset. Eilen alkoi myös joulun odotus. Tein listaa kenelle aion joululahjat hankkia ja listasin vähän lahjaideoita. Rakastan antaa joululahjoja (ja saada!) ja paketoiminen on ihanaa. <3 Vanhempien kanssa oli jo puhetta joulun vietosta. Mennään jouluksi niin miehen kuin omienkin vanhempien luo. Näin ollaan toimittu monta joulua jo peräkkäin ja toimii :)

Eilen oltiin Milon kasvattajan luona pentue tapaamisessa. 12 punanenää, keskenään lähes samankokoisia ja -näköisiä, vipeltivät menemään ja se oli ihanaa katseltavaa. Treenattiin myös vähän variksilla ja kasvattaja kertoi meille taippareista, jotka meilläkin olisi tavoitteena Milon kanssa vielä suorittaa. Pennut ovat uskomattoman tasaisesti kasvaneet. Kaikilla on emänsä korvat, karvan laatu vaihtelee tasaisesti pentujen kesken, Milolla on isänsä turkki. Pennuissa oli niin paljon samoja eleitä ja tapoja keskenään, samanlaisia touhuja. Oli myös hauskaa tavata kaikki muut omistajat, sillä heitä emme ole aiemmin nähneetkään.
Vähän jännitti viime viikolla päästiinkö reissuun ollenkaan, sillä sopivasti tiistaina hajosi auto. Onneksi mies sai sen kaverinsa kanssa korjattua perjantantaina ja päästiin matkaan. Eilen kotiuduttuamme katsottiin sitten Sex and the city -elokuva ja yhtä hyvä se oli kuin ensimmäiselläkin kerralla. :) Tänään aion vielä katsoa kaikki poistetut kohtauksetkin läpi, ettei jää mitään katsomatta.

Ps. Sain Two pairs of scissors -blogin Cocokselta ihanan myyrän, kiitos <3

2 kommenttia:

padmé kirjoitti...

Meidän naapurissa on samanlainen koira, Sara :) Hän on ja niin sulonen! Aina vastassa aidalla kun joku tulee kotiin.

Marge kirjoitti...

padme: Mä oon ihan rakastunut tollerieihin rotuna, ihan ykkösiä :)