sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Joulutouhuja.


Viikonloppu on kulunut oikein mukavasti joulupuuhien parissa. Vanhemmat tulivat kyläilemään eilen ja samalla suunnattiin koko sakki jouluostoksille. Eilisen aikana tuli hankittua lahjoja yksi jos toinenkin ja vielä tänään kipaisin muutamaan liikkeeseen hakemaan lahjoja perheelle, kun en eilen heidän läsnäollessaan voinut ostoksia tehdä. Melkeinpä lahjat alkavat nyt olla kasassa, muutamaa lukuunottamatta. Tänä vuonna olen ollut ajoissa liikkeellä!

Olen kyhertänyt paketteja tänään ihan innoissani ja ne odottavat nyt olkkarin nurkassa jakajaansa. Nauhaa en vaivautunut ostamaan, sillä ajattelin kähveltää sitä työpaikalta sen verran, että paketteihin saadaan pienet rusetit. Pakettien sisältä tänä vuonna löytyy mm. Il Divon cd (äidille), villainen torkkupeitto (isälle hänen uuteen nojatuoliinsa), meikkipussi ja meikkejä (pikkusiskolle) ym. Kavereiden lahjoja en rupea paljastamaan, kun tiedän muutaman lukevan tätä.

Ps. Eipä taidettu saada sitä asuntoa, jota käytiin kaksi viikkoa sitten katsomassa. Tänään mennään katsomaan toista 54 neliön kaksiota samasta rapusta ;) Jos oikein sattuu, niin asunto saattaa olla jopa aivan viereinen. Sillekin asunnolle oli tullut jo paljon kyselyitä ennen meitä, mutta käydään ainakin kurkkaamassa millainen luukku sieltä löytyisi.

5 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Oi että, ihanaa joulufiilistä tulee heti kun näkee tollasia pakettikasoja :)
Itekin ollaan jo muutamia lahjoja hankittu, ettei kaikki jää ihan viime tippaan niinkuin aiempina vuosina.

Marge kirjoitti...

Tasha: Kieltämättä :) Minäkin olen yleensä viimeiset lahjat hankkinut jouluviikolla, mutta nyt olen harvinaisen ajoissa. Toisaalta olen koko 1,5 viikkoa ennen joulua niin kiinni töissä, että en sitten enää ehtisikään joululahjoja hankkimaan.

Pisaroita kirjoitti...

Ooo, paketteja :D Mulla olis vielä muutama kaupassa ja melko monta puikoissa ;)

Marge kirjoitti...

Vilma: Joukossa oli myös sinun pakettisi ;)

Pisaroita kirjoitti...

Wuhuu!! ;)