keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Jännittää niin, että mahan pohjaa kipristelee.

Tällä hetkellä eletään jännittäviä aikoja. Tapahtuu paljon ja pienessä ajassa. Käytiin miehekkeen kanssa sunnuntaina katsomassa yhtä asuntoa tästä läheltä. 56,5 neliön kaksiota, jossa lasitettu parveke. Jännätään tässä miten asunnon kanssa käy, sillä eilen asuntoa vuokraava pariskunta oli saanut tiedon, että joku olisi kiinnostunut ostamaan tuon asunnon ja ensi viikon jälkeen saadaan tietää meneekö asunto kaupaksi vai vuokraavatko he sen meille vai jollekin toiselle pariskunnalle.

Toinen asia liittyy tulevaan työharjoitteluun, sillä soitin tänään yhteen firmaan ja seuraava vaihe on, että menen tapaamaan tämän yrityksen johtajaa asian tiimoilta. Harjoittelu kuulostaa tehtäviltään hyvin mielenkiintoiselta ja työtehtäviä voisikin yrityksessä muokata omien kiinnostusten, suuntauksen ja taitojen mukaiseksi. Jännättävää riittää ainakin kahdeksi viikoksi, sillä mies on tällä hetkellä niin kiireinen, ettei ehdi vielä tapaamista järjestämään, mutta lupasi olla miettimättä toista harjoittelijaa ennen kuin ollaan tavattu.

Nukun aina yöni hyvin, mutta viime yönä pyörin vielä puoli kahdenkin aikaan sängyssä vailla unen häivääkään, kun niin paljon jännittää. :D Mitenkähän tässä malttaa odottaa ja kuulostella, ei mitenkään!

2 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Jännitellään siis kummatkin, hyvin erilaisia asioita tosin :D

Marge kirjoitti...

vilma: Aavistelen, mutta saa nähdä onko aavistukset ihan pielessä vaiko ei. ;)