perjantai 26. syyskuuta 2008

Syyshäät ja ostosten esittelyä.

Tänään on ollut tosi hyvä päivä. Milo on täysin terve, syksyn eka tentti meni ihan nappiin, kävin shoppailureissulla ystävän kanssa ja löytyi vaikka mitä kivaa, alkoi opiskeluvapaa viikonloppu, jonka olen viettänyt tänään kotona jätskillä ja pizzalla herkutellen Paksuna-elokuvan äärellä, huomenna serkun häät ja sunnuntaina vanhempieni luo vierailulle. Ihanaa. Ensi viikolla sitten paahdetaan ryhmä- ja yksilötöitä joka ilta, että tämän viikonloppun saakin lusmuilla.

Tämän Friis & Companyn laukun ostin Sokokselta koululaukukseni. Tähän asti olen käyttänyt aivan liian pientä laukkua, jonne kansio juuri ja juuri mahtuu, mutta mitään muuta ei enää mahdukaan. Tähän jättiläiseen mahtuu vaikka mitä!

Olen koko syksyn havitellut uusia mustia saappaita tolppamaisella korolla ja nyt ne löytyivät Andiamosta vieläpä hyvinkin kohtuulliseen hintaan. Pidän erityisesti kenkien isoista napeista. Nämä tulevat kovaan käyttöön.

Lisäksi ostin melko perus valkoisen kauluspaidan Vero Modasta, ihanan paksun mustan vyön H&M:ltä, osiksen hiuslakkaa ja H&M korvikset. Ei mikään turha ostospäivä!

Huomenna lähdetään miehen kanssa sitten serkkuni häitä viettämään. Mitkään perinteiset kekkerit ne tuskin tulevat olemaan serkkuani tuntien ja on morsiamen äiti jo kertonut, että pelkästään juhlapukuja on hankittu häitä varten kolme. Yksi perinteinen, tanssiasu (morsian aikoo ilmeisesti tanssia häissään muutakin kuin häävalssia, tanssija kun on) sekä illan jatkoille vielä omansa. Häät alkavat lisäksi vasta illalle ja tarkoitus on juhlia aamuun saakka. Me tosin aiomme livistää jo aikaisemmin kotiin, kun muuten olisi pitänyt hotelliin majoittua. Olen ollut viimeksi häissä ollessani polven korkuinen ja ensi kesänä minulla on kunnia toimia rakkaan ystäväni kaasona, joten korkea aika päästä vähän vinkkejä hakemaan ja katsomaan, että millaiset ne häät oikein ovatkaan. :)

6 kommenttia:

Pipari kirjoitti...

onpas kivat saappaat:) itsekin haluaisin jotkut mustat coolit saappaat baarikäyttöä varten:D

Marge kirjoitti...

pipari: Kiitos :)

Roosa kirjoitti...

Ovatpas upeat saappaat, mitä kustansivat? (jos olivat kalliit niin en ole niiiiiiin kateellinen ;) ) :D

Marge kirjoitti...

roosa: Saappaat maksoivat 59€. Eivät minusta pahan hintaiset hyvistä saappaista. Tänään olivat ensimmäistä kertaa koko päivän käytössä ja tosi hyvät jalassa. :)

Tasha kirjoitti...

Tosi kauniit saappaat ja toi laukku on nami!

Marge kirjoitti...

tasha: kiitti!