maanantai 25. elokuuta 2008

Pikkumies. <3




Pieni kultapoju se vaan kasvaa.. <3

9 kommenttia:

Pipari kirjoitti...

awwwwww

Pisaroita kirjoitti...

Voi Milkkua <3 Ihana pieni mies <3

Marge kirjoitti...

On se ihana.. <3

Milla kirjoitti...

Voi jumpe!! Syötävän sulonen! :) Miten päädyitte juuri novascotiannoutajaan?

Marge kirjoitti...

milla: Koiraa mietittiin tosi kauan ja tärkeimpiä kriteerejä heti alusta alkaen oli se, että koira tulee metsästyskoiraksi sekä muutenkin aktiiviseksi harrastuskaveriksi. Mies metsästää ja minä haluasin liikkuvan koiran, jonka kanssa saa touhuta kaikenlaista. Lisäksi ei haluttu pikkukoiraa ja onhan nämä tollerit vielä kaiken lisäksi aivan yli suloisia <3 Noutajat ovat olleet aina mun ykkös suosikkeja ja loppujen lopuksi sitten päädyttiin novascotiannoutajaan. Päivääkään en ole katunut. Pienessä miehessä riittää virtaa, mutta on toisaalta rauhallinen tolleriksi (ei aina :D), oppii nopeasti ja on oikein reipas kaveri.

Milla kirjoitti...

Siis oiva rotu tämäntyyppisiin harrastuksiin! Isälläni aina ollut jämptejä, metsästys-/hirvikoirarodut tuttuja. Tykkään myös menevistä eläimistä joilla on persoonaa ja luonnetta. Kuten mun kissani, hehe :D Seuraan teidän pupusen kasvua innokkaasti!

Marge kirjoitti...

milla: Käy katsomassa aikaisemmat postaukseni aiheesta: http://munmaailmain.blogspot.com/2008/07/tollopoika-tulee-taloon-3.html sekä http://munmaailmain.blogspot.com/2008/06/koirakuume.html

Mirka kirjoitti...

Oi oi oi, sydämeni suorastaan pakahtuu! :)

Marge kirjoitti...

mirka: Suloinenhan hän on :) <3