sunnuntai 3. elokuuta 2008

Kotona jälleen.


Näin auringon noustessa ja koiran kanssa aamupissit tehneenä on aika palata blogeilun pariin taas viikon hiljaiselon jälkeen. Rodoksen matka oli todella onnistunut. Päätavoitteeni eli ruskettuminen ja rentoutuminen täyttyivät reilun 30 asteen helteessä päivittäin. Nyt sitten reissailut on reissailtu hetkeksi, sillä eilen elämäämme astui pienen pieni haukkumme, joka pitää meidät kotimaassakin kiiresenä :)

Ostoksiakin tuli hieman tehtyä matkan aikana. Vaatevalikoima (jos ei lasketa Rodoksen kaupungin design liikkeitä, joihin minulla ei ollut varaa) ei ollut mikään erikoinen, joten keskitin shoppailuni laukkuihin ja matkaan tarttuikin kaksi erilaista hopean sävyistä laukkua, jotka tulen esittelemään myöhemmissä postauksissani. Muita pieniä löytöjä olivat myös vaalean sävyinen vessan matto sekä isälleni 50-vuotis lahjaksi hankkimani taulu. Laukut ovat vielä täysin purkamatta, kun pienokainen on vienyt kaiken meidän huomion, mutta eikähän ne tänään saada purettua pois jaloista.

Tulossa on postauksia laukkujen lisäksi tarkemmin matkasta, jahka saan vanhempien kameralta kuvat koneellemme sekä pienistä sisustusmuutoksista asunnossamme. Nyt aamukahvin pariin..

Ei kommentteja: