tiistai 8. heinäkuuta 2008

Paikkaansa etsimässä.


Viime viikolla tekemäni ostokset ovat etsineet paikkaansa koko viikon ja viimein luulen niiden nyt asettuvan aloilleen. Nukkamaton ostin tarkoituksenani laittaa se olohuoneeseen, mutta päädyinkin useiden vaiheitten jälkeen sijoittamaan sen makuuhuoneeseen. Sointuu mielestäni hyvin verhoihin ja olohuoneeseenkin kävi paremmin vanha matto.

Askon rottinkinvalaisin on nyt sijoitettu makuuhuoneen yöpöydälle, tosin vielä ilman lamppua :D Lamppu onkin seuraavana ostoslistalla.

Mitään tauluja emme ole edelleenkään saaneet seinälle. Minulla on muutama kuva Pariisin matkalta (puolalaisen ystäväni ottamia), joista haluan teettää kaksi taulua. Kunhan saisi aikaiseksi teettää ne tauluiksi asti, niin tietäisi minne minkäkin sijoittaisi. Turhia reikiä en seiniin halua.

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hmm... Onkohan teillä tuolla makkarissa samanlaiset verhot ku meilläki makkarissa? Ellokselta? :)

(Sori jos vahingossa paljastin tässä jonkin synkän salaisuuden. Ite vihaan sitä, jos joku hoksaa mistä olen jotain ostanu, ja kysyy sitten että "ONKO TUO PAITA MUUTEN SIELTÄ HALPA-HALLISTA? 0.75 EUROA?")

Marge kirjoitti...

Kaapinpaikka: Heh, et paljastanut mitään salaisuutta, eikä se olisi haitannut :) Verhot ovat kodin ykkösestä ostetut, mutta olen muuallakin nähnyt samantyyppisiä.