keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Uusi koti.


Tuntuu ihanalle päästä muuttamaan uuteen kotiin ihan pian. Itseasiassa tämä uusi koti ei tule olemaan niin "uusi" kuin voisi ajatella, sillä se sijaitsee samalla kadulla, viereisessä talossa, missä asuimme ennen vaihtoon lähtöäkin sekä pohjaratkaisu on prikulleen sama. Kaksiossa on 52 neliötä ja se sijaitsee meille oikein ihanteellisella paikalla; keskustaan noin 2,5 kilometriä, molempien koulut ja työpaikat lähellä, luontopolut ja metsäreitit aivan vieressä ja järvenrantakin uintimahdollisuuksineen 15 minuutin kävelymatkan päässä. Luonnon läheisyys meille on ykkösjuttu maalla syntyneinä ja tulevan koiran kannalta meille oli tärkeää löytää asunto aivan metsien läheisyydestä. Koska asuimme samanlaisessa asunnossa ennenkin, meillä on huonekalut valmiina. Kesän aikana on kuitenkin tarkoituksena hankkia pähkinän värinen vitriinikaappi olohuoneeseen.

Miinuspuoliakin asunnosta löytyy, nimittäin kokolattiamatot (yök, vuokralla asumisen ihania puolia) sekä asunto on ennen toiminut soluna, joten varsinaista olohuonetta asunnossa ei ole vaan kaksi makuuhuonetta, joissa on kiinteät kaapit. Kaappitila on aina eduksi ja sitä me tarvitsemmekin, mutta olohuoneeseen en valkoisia suuria kaappeja tahtoisi. Lisäksi seinät ovat tylsän vaaleat kaikkialla, mutta siihen löytyy ratkaisu maalisutiin ja -purkkiin tarttumalla. Keittiö on ehkä turhan suurikin meidän tarpeisiin ja ihanne olisikin avokeittiö, mutta edullisen vuokran takia nämä asiat ovat ihan hyväksyttäviä. Vuokralla emme aio elämäämme asua, vaan tulevaisuudessa olemme hankkimassa omistusasuntoa, josta saa aivan haluamansa.

Sormet syyhyää päästä sisustamaan! Alennusmyynnit ovat juuri sopivasti pyörähtäneet käytiin kun palaamme Suomeen ja suuntaan samantien liikkeisiin etsimään jotain uutta. Pentikille olen kaivannut kauan ja juuri muuttaneen ystäväni kanssa olemme jo sopineet treffit, että sinne suuntamme nenämme ihan ensimmäisenä. ;) Muuttoa en niinkään odota, varsinkaan sitä tavaroiden edes taas kantamista ja pahvilaatikoiden sekamelskaa, mutta oi että sitä fiilistä, kun kaikki on sitten paikoillaan ja valmiina. Muutto tapahtuu ensi viikon keskiviikkona, joten ei tässä ole enää kauaakaan.

2 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Oi, muutto!:) Tekisi kyllä hyvää. Ja se sisustaminen on NIIN ihanaa!<3

Marge kirjoitti...

Niin on. Aivan ihanaa puuhaa. <3